Allerede få dager inn i sommerens overgangsvindu, og før EM i Frankrike er ferdig, hagler det med spillere inn og ut av Premier League. Manchester United, Leicester og Crystal Palace er ivrigst så langt. Det er ventet rekord i omsetning på spillere til Premier League denne sesongen.

José Mourinho er endelig på plass på Old Trafford, en av for-sommerens store snakkiser. Zlatan følger snart etter, han er fortsatt på en velfortjent sommerferie etter Sveriges EM-fiasko. Forventningene til svenskens ankomst til Premier League er skyhøye.

Enda Mourinho ikke har hatt mer enn én dag på kontoret, har klubben allerede sikret seg tre forsterkninger. Inn har Zlatan Ibrahimovic, Henrich Mkhitaryan og Eric Bailly kommet. Ryktene sier at både Paul Pogba og Hirving Lozano skal følge etter. Nani har signert for Valencia.

Styrtrik kineser kjøper Wolves!

epllogofb-story_647_020916090038

Portugiseren er som alltid tøff i kjeften før en ny sesong, og hos Manchester United, ønsker Mourinho å vinne det som vinnes kan. Dessverre må man helle kalt vann i nakken på de som tror den forrige Chelsea-manageren er den nye Sir Alex Ferguson. Han finner muligens et trofe eller to, men vil aldri i verden vinne i nærheten av det legende gjorde gjennom 25 år.

Til det er fotballen i for stor endring, til det er klubbstyrene for opptatt av sportslig suksess i hver sesong, og til det koster det for mye å opprettholde et suksessfullt fotball-lag i Premier League. Mourinho var «The Special One» i Chelsea. Nå er han en av flere gode og meriterte managere i Premier League og kun det.

Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham og Chelsea vil alle gjøre sommerens overgangsvindu så godt som mulig. Det betyr mange spillere ut og enda flere inn. Leicester skal åpenbart også nevnes, all den tid de faktisk er tittelforsvarer, men ekspertene evner ikke Vardy og Co. en eneste sjanse til å makte å vinne for andre år på rad. Oddsen derimot, er betraktelig lavere enn de 5000/1 som betting-selskapene tapte millioner av kroner på forrige sesong. Nå får du pene 28 ganger pengene om du tør å satse en skjerv på Leicester.

Pep Guardiola er på plass på Etihad. Drama, nerven og kampen om det gjeve trofeet er allerede i gang. Aldri vil tittelen koste mer. Blir det City eller United? Spurs eller Gunners, Liverpool eller Leicester? Eller skal ambisiøse West Ham endelig gå hele veien, nå på sin nye stadion i London?

Gundogan, Aleksandr Zinchenko og den nigerianske spissen Kelechi Iheanacho er foreløpig spillere inn hos Pep og Manchester City

Claudio Ranieri i Leicester har signert midtbanespilleren Nampalys Mendy, spissen Ahmed Musa, keeperen Ron-Robert Zieler og forsvarsspilleren Luis Hernandez. Den gamle reven er enda et år smartere enn i fjor, vi bare nevner det.

Arsenal har også fått inn forsterkninger i form av den sveitsiske midtbanespilleren Granit Xhaka, og den japanske spissen Takuma Aano. Det er ventet at Arsene Wenger forsøker å hente enda flere spillere før sesongstart i august.

Crystal Palace, som brukte mye penger på overganger forrige sesong, fortsetter shoppingen i forkant av denne sesongen også. James Tomkins er klar fra West Ham, keeperen Steve Mandanda er på plass fra Marseille. Dwight Dayle har forlatt Palace til fordel for Newcastle, mens Andros Townsend har kommet motsatt vei.

Chelsea har signert Michy Batshuayi for £33 millioner fra Marseille, men den nye manageren, Antonio Conte er glad i sitt Italia, minst to landsmenn kan signerer før sesongstart, der Graziano Pelle er mest aktuell. Leicester’s N’Golo Kante skal også være høyaktuell for Chelsea. Morata som lenge var linket til London-klubben, men valgte Real Madrid i stedet.

Tottenham har signert den tøffe midtbanespilleren, Victor Wanyama fra Southampton. Vincent Janssen skal være svært nær en overgang.

Liverpool har signert Marko Grujic, Mario Balotelli er tilbake etter sin utlånsavtale til hjemlandet Italia og AC Milan, samt at Joel Matip er en annen spiller som har Anfield som ny hjemmebane. Forsvarsspilleren kommer fra Schalke. Klopp ser ut til å endelig selge sin belgiske spiss Christian Benteke, til Crystal Palace. Sadio Mane er den femte spilleren som kommer fra Southampton de siste to sesongene. Til slutt tar vi med at Liverpool også har hentet en forsterkning mellom stengene  – keeperen Loris Karius, kan være framtidens stjerne på Anfield. 23-åringen kom fra Mainz.

Kommer det signeringer til eller fra Premier League-klubber, kan vi love å fortelle deg så snart vi kan.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Styrtrik kineser kjøper Wolves!

Styrtrik kineser kjøper Wolves! Selveste Jorge Mendes, mannen bak de fleste viktige overganger i den moderne fotballen, deriblant Mourinho og...

Sverige rystes av overgrepsbølge

Sverige rystes av overgrepsbølge. Unge menn fra 16 - 18 år, antaster og forgriper seg på jenter i samme alder....

Lukk