Det vil si, overgangsvinduet åpner offisielt 1. juli, men allerede nå én måned før – hagler det med forhåndsavtaler som signeres, når vinduet åpner. 

Det er utvilsomt Pep Guardiola og Manchester City som leder an, av de store kanonene i Premier League, så langt. Bernardo Silva, midtbanespiller fra Monaco, kommer til Etihad for £43 millioner. Benfica-keeperen, Ederson skal også være klar for City, prislapp: £35 millioner.

Klubbens stjernespiss, argentineren Sergio Aguero, er ikke til salgs, for noen pris i følge klubbens styreformann, Khaldoon al-Mubarak.

Benjamin Mendy hos Monaco, er sterkt linket til City, en overgang kommer på £39 millioner for forsvarsspilleren.

  [Premier] Arsenal X Liverpool : 1  Crystian Cruz via Compfight

Joe Hart, landslagskeeperen, som ble sendt på dør av Pep Guardiola da han ankom Manchester City, har tilbragt en hel sesong hos italienske Torino. Det er ventet at målvakten går til en av de bedre klubbene i Premier League, da han ikke ønsker å forlenge låneavtalen i Italia.

Les gjerne: Wolves henter tidligere Porto-manager! 

Manchester United har brukt mye penger, men er villig til å bruke enda mer for å forsterke stallen til neste sesong. En hel haug med spillere fra fjern og nær er linket til Old Trafford. Blant andre Tottenham og England-backen, Danny Rose skal være villig til å gjøre et kontroversielt bytte.

Tidligere United-spiller, Michael Keane, skal være nær en retur til Old Trafford, forsvarsspilleren har hatt en meget god sesong for Burnley. Også Ivan Perisic fra Inter har vært linket, men her skal Liverpool være en annen utfordrer til å signere kroaten.

James Rodriguez og Gareth Bale, begge fra Real Madrid, og Atlético Madrid-spissen,  Antoine Griezmann, linkes fortsatt til Manchester United.

Carlos Bacca, spissen hos Milan og Riyad Mahrez, lynvingen hos Leicester er fortsatt på blokka til Arsene Wenger i Arsenal. Det samme er Monacos Thomas Lamar. Alexis Sanchez linkes stadig vekk til Chelsea, chileneren har lenge vært utilfreds i Arsenal. Wenger forventes å forlenge sin kontrakt, ved å signere en toårsavtale med “The Gunners”.

Moussa Sissoko hadde en heller middelmådig sesong for Tottenham, nå ønsker franskmannen samtaler med manager, Mauricio Pochettino for å stake ut sin framtid.

Chelsea-keeper, Asmir Begovic, er klar for Bournemouth £15 millioner, er prisen klubbene har blitt enige om.

Marco Silva, rykket ned med Hull, men var ettertraktet nok til å få bli værende i Premier League. Portugiseren har tatt over ansvaret i Watford. Paul Lambert, som nå får fyken i Wolves etter kun 7 måneder, er favoritt til å ta over den ledige jobben for Hull.

Huddersfield vant Play Off-finalen mot Reading på straffer. En kamp som skal være verdt rundt 2 milliarder kroner, og 3 milliarder om “The Terriers” skulle overleve sin første sesong i toppdivisjonen på 45 år. Det er ingen hemmelighet at klubben må forsterke kraftig, på samtlige plasser – skal de ha en sjanse til å komme opp i mot 40 poeng i neste sesong av Premier League, for å berge plassen.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves henter tidligere Porto-manager

Wolves henter tidligere Porto-manager. Wolverhampton Wanderers, best kjent som Wolves, har etter å ha blitt kjøpt opp av styrtrike Fosun...

Lukk