Ryktene skal omgjøres til handel, det vil omsettes for enorme summer, millioner av pund og Euro vil skifte eiere. Lampard til Manchester United er et rykte som svirrer i de mest tabloide av de britiske aviser. 

En spennende tid for alle som elsker fotball og har et eget favorittlag som betyr mer enn det aller meste. Spillere, managere og eiere forsvinner, nye kommer inn, klubben og fansen består.

Overgangsvinduet som åpner 1. januar er kanskje ikke like interessant som det vinduet som lukkes 31. august. Men det vil garantert være overganger verdt å nevne, og som får øyenbryna til å heves av fans rundt om i Europa.

De heteste navnene som er aktuelle på ryktebørsen blir sjeldent noe av, men så kommer det «out of the blue» en overgang eller to, som får diskusjonene til å gå rundt lunsjbordet i by etter by etter by.

Er det ikke deilig?

Norges mest omtalte manager, Wolves´s Ståle Solbakken (44) har all grunn til å være lykkelig over at det igjen kan SELGES og kjøpes spillere. Mange mener at han burde ha solgt de fleste av de overbetalte spillerne som ikler seg Old Gold and Black.

Laget fra West Midlands spilte Premier League i fjor, ligner med på et League one lag i år. Det står ikke i stil med eierens ambisjoner for den fantastiske klubben. Det har Solbakken allerede fått klokkeklar beskjed om.

LAMPARD-DOBBEL: Frank Lampard jubler for scoring, etter å ha blitt gratulert av Fernando Torres og Ashley Cole. Foto: Jon Super, ApLampards siste sesong for Chelsea? Foto: Jon Super, Ap

Han har mye penger på bok, og kan få handle kvalitet, men troppen er stor, han må selge før han kjøper.

Skulle «Lamps» gå til Manchester United ville det slå ned som et jordskjelv i og rundt Stamford Bridge. Et utenkelig scenario for Chelsea-fansen som kan bli til virkelighet i dette overgangsvinduet.

Andre navn som ofte nevnes til nye og større klubber i tilfeldig rekkefølge:

Daniel Sturridge fra Chelsea til Liverpool, Demba Ba fra Newcastle til Chelsea, Ashley Cole og «Lamps» fra Chelsea til Manchester United. Begge med kontrakter som går ut denne sesongen.

Michael Dawson fra Tottenham til QPR, ikke alle kan ha en stigende kurve på sin karriere, noen blir som kjent tvunget til å gå til en antatt svakere klubb. Wilfried Zaha, unggutten i Crystal Palace har tatt Championship med storm og er på alle managere med penger sine lepper. Han vil nok gå til en Premier League klubb i løpet av januar.

– Det er også forventet at mestrene vil rydde i egne rekker for å svi av noen olje-millioner som sjeikene i Manchester City har satt av til forsterkninger. Skulle Mario Balotelli komme tilbake og gjøre seg gjeldende i City drakt, vil det være langt mer overraskende enn om han ble solgt til sitt hjemland Italia eksempelvis.

Xabi Alonso fra Real Madrid og tilbake til Liverpool? Sjansen er kanskje større for at Benitez i Chelsea henter tilbake sin spanske elev fra tiden i Liverpool.

Alle vi som elsker fotball går en spennende vinter i møte, med masse deilige fotballkamper å se fram til. Allerede i februar starter sluttspillet i Champions League, neste år er det VM i Brasil!

Er det ikke deilig?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
De viktigste hendelsene i 2012

2012 var et begivenhetsrikt år, fra store begivenheter som London OL og USA presidentvalget, til regionale konflikter i Midtøsten og...

Passer du ikke helsa kan 2013 bli ditt siste år…

På livets vei møter man mang en skapning noen tykke og smale, noen vakre og vene, andre lange og tynne....

Lukk