Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham og Liverpool dummet seg ut i FA-cupen mot antatt svakere motstand. Liverpool og Man United må ut i unødvendige omkamper, Chelsea, Spurs og Man City er allerede ute.

Mulig dette vil få en direkte innvirkning på nye signeringer.

Chelsea snuser på Douglas Costa fra Shakhtar Donetsk og Juan Cuadrado fra Fiorentina. Mohamed Salah og Andre Schurrle er på vei ut av portene på Stamford Bridge.

Midtstopperen Marquinhos hos PSG er på ønskelista til Louis van Gaal, men et eventuelt kjøp vil ikke skje før til sommeren.

– Molde og Norges glimrende målvakt, Ørjan Nyland kan være på vei til Premier League og Everton, hvor han var på lån i 2008. Et eventuelt salg av Norges beste keeper vil ligge på drøye £2 millioner.

John TERRY - Season 2014/15 facebook cover screen

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

Manchester United’s Darren Fletcher er på vei til West Ham, han skal ha akseptert en 3,5 år lang kontrakt. Dynamo Kiev’s Aleksandar Dragovic er en spiller som kan være på vei til Old Trafford. Den solide forsvareren fra Østerrike vil koste £13 millioner.

Arsenal har lagt inn et bud på Dotmund’s midtbane spiller Kevin Grosskreutz, dette skal lyde på £3,7 millioner.

– West Brom skal ha lagt inn et bud på Wolves’s beste spiller; kjøpt i sin tid av Ståle Solbakken, Bakary Sako. Vingen er fortiden og spiller for Mali i Afrika-mesterskapet. Det er foreløpig ikke kjent om ulvene ønsker å selge sin meget populære spiller til fienden, WBA.

– Seaford Town i 10. divisjon i England, er det eneste laget som har scoret færre mål (10) enn Aston Villa. (11), det meldes fra Villa Park at det skal være en stor og viktig signering på gang, og at denne vil bli presentert rett før FA-cup kampen mot Bournemouth.

Laget fra Birmingham er i krise og desperate etter å få inn en spiss som finner målet. Fabian Delph skal ha signert en forlengelse av sin kontrakt hos Villa.

Hvor Juventus spissen Paul Pogba spiller etter 2. februar, er fortsatt i det blå. Han kan havne i Chelsea, men også i Manchester City eller United. Om få dager vil mange brikker falle på plass, mange spillere vil bytte klubb, noen lag blir forsterket andre svekket. Natt til 2. februar stenger overgangsvinduet.

Normalt er det 31. januar, men siden denne faller på en lørdag, er vinduet åpent et døgn ekstra for at klubbene skal rekke å få papirarbeidet for overgangene i orden innen fristen.

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens mest kjente nordmann

Verdens mest kjente nordmann. Ikke ennå, men om et par tre år kanskje, vet så mange hvem Martin Ødegaard er,...

Lukk