Argentineren har signert for Juventus, overgangen er verdt £76 millioner, Gonzalo Higuain (28) har spilt godt for Napoli over flere sesonger. Dette åpner selvsagt for Paul Pogba’s overgang til Manchester United. 

Gonzalo Higuain har vært til linket til de aller fleste større klubbene i England og storklubber i Europa, over lengre tid. Nå var det gigantene fra Italia som endelig fikk hans signatur. Klokt kjøp?

Vel, mer enn 800 millioner kroner for en spiller som fyller 29 år i desember er tett opp i mot galskap, etter vår mening. Tredje største overgangssum for én spiller – noen gang.

Fullgod erstatter for argentineren er Ajax-spissen Arek Milik som går til Napoli for €35 millioner.

Ser man overgangen til Paul Pogba (23) til sammenligning, som skal lyde på 1,2 milliarder – er det et bedre kjøp.

Om det er et klokt valg å gjøre franskmannen til verdens dyreste spiller? Vel, blir José Mourinho og hans nye United, seriemester på første forsøk, er svaret ja. Om det «kun» blir Champions League-plass, så er vi mer usikre. Kun trofeer er nok når man sprenger banken slik portugiseren har gjort nå.

Higuain_against_Zurich_11-25-2009 Gonzalo Higuain Foto: Wikipedia.org

It is understood United have agree personal terms worth £250,000-a-week to re-sign the player they let leave for just £800,000 four years ago.

#thelegraph

Rykter rundt klubbene, Juventus og Manchester United, hevder nå at den ventede overgangen for den gode franskmannen er satt på vent. Paul Pogba skulle ha sin medisinske test i USA i dag, men ble avlyst fordi ingen i Manchester er villig til å bekrefte salgssum, og agentens sum på €20 millioner, er det heller ingen av klubbene som er spesielt lysten på å betale. Forståelig nok kanskje.

Vi tror derimot at overgangen vil gå i orden når de rike høvdingene har fått ristet de stolte fjørene sine.

Ellers på balløya er det verdt å nevne at Jorge Mendes, agenten over alle agenter, har mer enn én finger med i spillet rundt eierskiftet til Wolves. Mendes og Benfica skal være base for en rekke låneavtaler klubbene i mellom. Den lille engelske skal være villig til kjøpe og låne unge spillere, fra den store portugisiske.

Det var en merkedag for Midlands-klubben 25. juli, da kinesiske «Fosun» tok 100% eierskap i den tradisjonsrike klubben.

Sunderland har fått ny manager etter at Big Sam Allardyce tok over den prestisjetunge jobben som England’s nye landslagssjef. Inn på Stadium of Light er den utskjelte David Moyes på plass. Hans første signering er hans gamle elev fra både Everton og Manchester United – Maroune Fellaini på lån.

Arsene Wenger har ikke lykkes med å skaffe mange nye spillere til sitt Arsenal å langt i dette overgangsvinduet. Også et bud på Lyon-spissen Alexandre Lacazette på hele €35 millioner, er blankt avvist.

Også Liverpool har fått avslag nylig. Klopp ønsket signere Joao Mario, som gjorde en god figur for Portugal i EM, men hans klubb, Sporting Lisboa har avslått budet på £33 millioner for 23-åringen.

Norwich skal ha lagt inn et bud på Fulham’s Ross McCormack på hele £10 millioner i Championship.

Nå går tiden raskt til seriestart i England. Allerede fredag 5. august sparkes Championship i gang. Premier League, én uke senere. Vargas12.com er bloggen som følger engelsk fotball tett for sine lesere. Vi lover å holde deg oppdatert med det aller siste, som er verdt å vite.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pokémon Go Home!

Pokémon Go Home! En ny populær happening herjer landet og verden forøvrig. Intet nytt under solen? Jo faktisk. Pokémon Go er...

La menn vite det når de er sexy!

La menn vite det når de er sexy! Når så du sist en eldre mann fikk tilbakemeldinger for sitt utseende,...

Lukk