Kun timer igjen av et hektisk overgangsvindu i fotball-Europa. Mange løse tråder skal nøstes opp, noen lag skal enda bruke mye penger, noen overganger stopper opp, andre blir realisert helt mot slutten. Her er de siste ryktene. 

Alle som følger den internasjonale klubbfotballen vet selvsagt at det er en begrenset periode pr sesong- og i mellom sesongene man kan kjøpe og selge spillere. denne perioden er over 1. februar, og åpner ikke før 1. juli igjen.

De største klubbene har ofte mest penger, men det er ikke nødvendigvis de som handler flest spillere, spesielt i januar-vinduet. Cardiff med ny manager i Ole Gunnar Solskjær er blant de som har vært mest aktiv på markedet, ikke så rart når man ser på Premier League-tabellen. Kristiansunderen og laget hans ligger helt sist, og skal jobbe knallhardt for å berge plassen. Det er ikke sikkert at engang det er nok.


 • Wilfried Zaha (21) er endelig klar for Cardiff som vi har skrevet om tidligere. 21 åringen kommer som kjent på lån fra Manchester United. Solskjær sjekker også ut Kara Mbodj (24) fra belgiske Genk, spilleren var i sin tid i Tromsø.
 • Toni Kroos (25) ser ut til å forlate Bayern München og følge Juan Mata (25) til Manchester United. En overgang vil koste Moyes og Co ca £25 millioner for den tyske midtbanespilleren.
 • Manchester City er villig til å betale £38 millioner for Portos Eliaquim Mangala (22) før overgangsvinduet stenger. Både Chelsea og Manchester United skal ha følere ute for den populære franskmannen.
 • West Ham er like glad som Man City om Mangala går fra den portugisiske storklubben, fordi da får de lov til å kjøpe Joleon Lescott (31).
 • José Mourinho har signert Kurt Zouma fra franske ST Etienne, men den 19 år gamle forsvarspilleren blir værende på lån ut sesongen. Avtalen skal være verdt ca £12.5 millioner.
 • Adel Taarabt (24) går fra QPR til AC Milan på lån ut sesongen. Marokkaneren var tidligere på lån i Fulham.
 • Julian Draxler (20) ser endelig ut til å få ny arbeidsgiver. Representanter fra Arsenal har vært i Tyskland i flere dager for å hamre ut en avtale mellom London-klubben og Schalke 04. Foreløpig er ingen kontrakt skrevet, men alt tyder på at han blir klar for Arsenal i tide.
 • Wayne Rooney som lenge var ønsket fra Chelsea skal være svært nær å skrive en ny og forbedret kontrakt med Manchester United. Denne skal gi landslagsspilleren en ukelønn på 2,5 millioner kroner pr uke. Kontrakt skal være på 4 år.
 • Liverpool skal være svært nær en avtale for mannen med Premier Leagues lengste navn, om avtalen går i orden. Yevhen Olehovych Konoplianka (24) fra Ukraina vil koste £16 millioner.
 • Wolves ligger svært godt an i League One, men har fått mang en fax de siste dagene. Både Kevin Doyle (30) og toppscorer Leigh Griffiths (23) ser ut til å forsvinne nå. Henholdsvis Middlesborough og Celtic er mest sannsynlige bud-vinnere.
 • Leon Clarke har signert for Wolves fra Coventry, spissen var også på Molineux fra 2003 til 2007. Den gang scoret Leon skarve 13 mål på 74 kamper.

– Fotball er bare en sport, riktig nok den største i verden, og som mange er mer eller mindre opptatt av, sett i lys av hvilke aktiviteter og hva som ellers skjer rundt om i verden, en tullete hobby. Men skal man ikke leve litt for sin lidenskap og følge sitt favorittlag i tykt og tynt? Selvsagt skal man det.

Livet er minst like gøy for den som elsker fotball og det laget som vinner overgangsvinduet, kan ofte klare sine målsetninger for sesongen.

Følg sesongens mest spennende timer når overgangsvinduet går mot slutten. TV2 Premier League og TV2 Sport sender direkte fra kl 1900 fredag 31. januar.

 

Flickr/ SV Designs

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjærligheten tar slutt, den største smerte?

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever gjennom livet før eller siden. Hjertet ditt blir knust, sjelen brister og du...

The Wolf of Wall Street- En film fra virkeligheten

http://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A Historien om den virkelige "Ulven på Wall Street", Jordan Belfort er nesten for utrolig til å være sann, men det...

Lukk