Kun timer igjen av overgangsvinduet gjør at lagene med mye penger, forsterker sine respektive tropper. PSG bruker f.eks €155 mill på Kylian Mbappé. Ousmane Dembele (20), som spilte reservelags-fotball i franske Rennes for få år siden, har signert for Barcelona, fra Dortmund. Pris: €105 mill.

Galskapen kjenner ingen grenser. Overganger til og fra Premier League-klubber, slår alle tidligere overgangssummer og har allerede plassert £1,4 milliarder, og det er ikke over ennå.

Lest? Zlatan er unik og tilbake! 

Det er ventet at Liverpool handler, det samme kommer Tottenham til å gjøre, kanskje Manchester City og Manchester United også. Arsenal burde ha gjort det, blir rundspilt av Liverpool i tredje serierunde, og Everton har så langt vunnet overgangsvinduet, med en rekke godt kvalifiserte kjøp, etter vår mening.

Mange mener at årets kjøpe-bonanza ødelegger for fotballen, men slik er altså markedet per i dag. For få uker siden, havnet brasilianske Neymar i nettopp PSG, for 2,2 milliarder kroner.

Hvor pengene kommer fra? I dette tilfellet fra sjeikene i Qatar, som eier Paris Saint Germain FC. Samme nasjon som skal arrangere fotball-VM i 2022, avgjort da Sepp Blatter satt som FIFA-president. Ordet korrupsjon er det mange som får i munnen ved disse betegnelsene.

La oss håpe at rett går for urett, og at de fleste overgangene til og fra de britiske klubbene, ikke har noe med ulovligheter å gjøre.

Chelsea og Antonio Conte spiller god fotball og slo Everton i sin tredje kamp for sesongen med mål fra Morata og Fabregas. Italieneren har klaget og klaget siden han sendte en tekstmelding til fjorårets toppscorer, Diego Costa, der han gav klar beskjed til spanjolen om at han ikke var med i Chelseas videre planer. Se ikke bort fra at Conte får viljen sin, og få forsterke sitt Chelsea-lag.

Eden Hazard er spilleklar, men var ikke med i Chelsea-troppen mot Everton. På vei bort? Leicesters Danny Drinkwater linkes stadig vekk til London-klubben.

Lest? Lønnstrekk? Les! 

Her er flere spillere man skal være litt obs på i markedet – før overgangsvinduet stenger natt til 1. september:

  • Ross Barkley fra Everton til Tottenham eller Chelsea
  • Virgil van Dijk fra Southampton til Liverpool
  • Serge Aurier fra PSG til Tottenham
  • Philippe Coutinho fra Liverpool til Barcelona
  • Cederic Soares fra Southampton til Chelsea
  • Dwight Gale fra Newcastle til Wolves
  • Renato Sanches fra Bayern München til Chelsea eller Liverpool
  • Angel Di Maria fra PSG til Barcelona.
  • Eliaquim Mangala ( Man City) i bytte mot Jonny Evans (WBA)
  • Shkodran Mustafi fra Arsenal til Inter Milan (lån)

Slik kunne man kanskje holdt på til overgangsvinduet stengte, for spillere kommer og går. Fansen består. Slik er den moderne fotballen, pengene sitter løst og aldri har det blitt brukt så store summer.

Vargas12.com, følger engelsk fotball nøye, vi vil hode deg oppdatert i timene fram mot stenging av vinduet. Alt du behøver å gjøre, er å følge oss på Facebook for aller siste innlegg – hver dag.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Økt kriminalitet i Norge – er du forberedt?

Økt kriminalitet i Norge - er du forberedt? Grovere og hyppigere kriminalitet i Norge gjør det vanskeligere og farligere å...

Champions League-trekningen er her!

Mange spennende grupper i verdens viktigste og største klubbturnering for klubblag. Et typisk høst-tegn er Champions League-gruppenes fordeling og kamper....

Lukk