Allerede 17. april kunne du lese på Vargas12.com, at både José Mourinho og Zlatan skulle revolusjonere Manchester United. Vel, vi ligger foran de flest som kommer med info om spillere til og fra engelske klubber.

Vi følger nøye med og bruker mye tid på de mest seriøse kildene i England, og vi følger med på agenters uttalelser og sports journalisters iver etter å skille rykter fra mer enn nettopp det. Vi sprer ikke rykter vi selv ikke tror på, men vi har sterke meninger om det meste hva engelsk fotball angår, derfor skriver vi ofte om overgangsvinduet. «Silly Season» er den verste perioden i året før den skikkelige fotballen endelig ruller igjen i august.

Vi gir deg siste nytt fra alt som er vært å vite om spilleroverganger til og fra Premier League, før de aller fleste andre.

JoseZlatan_1949024a

Premier League har neppe hatt flere profiler enn i kommende sesong, både på og utenfor banen. 

De rikeste klubbene i England har åpenbart mest penger å handle for. Det betyr ikke at de handler de beste spillerne. De fleste vet at dyrest slett ikke betyr best. Forrige sesong’s sjokk-seriemester, Leicester er et levende bevist på det. Derfor tar vi med alle 20 klubbene i Premier League kommende sesong, når vi spør: «Hvilket lag tror du vinner overgangsvinduet? Hvem tror du handler smartest?»

[poll id=»30″]

Vi har gode kilder i sosiale medier og på balløya, det du leser på denne bloggen, kan være første kilde til siste nytt på overgangsvinduet. Alt du trenger å gjøre er å følge oss på Facebook for siste oppdateringer.

Da Roman Abramovich sparket Mourinho for andre gang og Louis van Gaal gjorde det han kunne for å ødelegge Manchester United, forstod vi raskt tegning. «The Special One» ville tilbake og de aller største klubbene kjenner hans merittliste. Zlatan er på plass, han er en vinner og er vant til å løfte trofeer, derfor hente Mourinho sin tidligere elev til Manchester United. Om de vinner Premier League på første forsøk? Tvilsomt!

Hvorfor?

Fordi Premier League er ikke like forutsigbart som for få år siden. De nest beste spillerne og lagene er bedre forberedt og holder nivået bedre over tid, nå enn før. Samtidig er det flere som melder seg på i toppen. Selv om det kun er fire lag som skal spille Champions League, er det flere enn de fire som er attraktive nok å spille for, for gode nok spillere med meritter til å vinne.

4GP5izXIjHldBR1FFCfN7A11nIUJso827AZs7_vlnAzg

Leicester, Arsenal, Tottenham og Manchester City tok de viktige plassene i nevnte rekkefølge. Selvsagt vil Manchester United, Zlatan og Mourinho melde seg på i den kampen. Men det vil også andre. West Ham vil bruke mye penger til å fornye spillerstallen når de inntar Olympiastadion, det samme vil Everton, der Ronald Koeman vil få åpent sjekkhefte. For ikke å snakke om Liverpool. Klopp har allerede brukt penger i sommer og vil utvilsomt forsterke laget i alle ledd.

Premier League har neppe hatt flere profiler enn i kommende sesong, både på og utenfor banen. 

Energiske og meget taktisk kloke Antonio Conte er alltid å regne blant favorittene når han er manager for et fotball-lag, så også i Chelsea. Pep Guardiola skal spille kvalifisering til Champions League med Manchester City, også en av favorittene som vil bruke mye penger i sommer.

Milliarder av kroner og millioner av pund vil bytte eiere.

Mourinho og Manchester United? Hva med Rooney som hadde et skrekkelig svakt EM, er det plass til ham på når José har handlet ferdig? Hva med Fellaini? Og hva med Arsenal? Kan det være Arsene Wenger som det snakkes lite om, som smyger seg til topps, eller er det endelig Tottenham’s tur? Argentineren Mauricio Pochettino var svært nær å ta skalpen på sine konkurrenter forrige sesong.

Oddsen for at Leicester vinner kommende sesong er ikke lenger satt 5000 ganger pengene, bare 28. Bookmakerne har endelig lært. Ingen tror dog, med alle de nye store manager-kanonene på plass, at Leicester vinner enda engang. Jamie Vardy blir værende, men flere av mesterne som var med å lage historie, vil forsvinne.

Vargas12.com kommer forløpende tilbake til hvilke spillere som bytter arbeidsgiver og hvilke lag som kjøper klokt og uklokt.

PS: TV2 har sin siste sesong med engelsk fotball før Discovery tar over.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferie og fyll – ødelegger ungene festen?

Sommerferie og fyll - ødelegger ungene festen? Alle som har barn, enten det er felles eller egne, fullt, helt eller...

Tollkvote-tull til suksessfull kvote-app

Tollkvote-tull til suksessfull kvote-app. Tollvesenet har endelig skjønt alvoret. Det norske folk har ikke brydd seg nevneverdig om hvor nøyaktig...

Lukk