Siden fotballen er over i England, det er kun FA-cup finalen, og de tradisjonsrike Play Off kampene igjen – er det på tide å se på Silly Season og overgangsvinduet. 

Finalen av den tradisjonsrike FA-cupen spilles lørdag 19. mai og går mellom Chelsea og Manchester United på Wembley.

Siden sommeren 2018 er skrevet i fotballens tegn, er det et par ting du bør notere deg bak øret, sommerens overgangsvindu for Premier League, åpner 17. mai (skulle ha åpnet 9. juni) dette for å gjøre overganger for klubber og spillere smidigere, med bakgrunn i fotball-VM i Russland som sparkes i gang 15. juni.

Ny regel for kommende sesong, er at overgangsvinduet skal stenges før seriestart, som betyr 9. august kl 17:00, norsk tid.

Det er ventet at de største, dyreste og viktigste overgangene, til og fra de største klubbene, vil skje etter VM i Russland. Det betyr helt i slutten av overgangsvinduet. VM varer en hel måned, fra 15. juni til 15. juli.

Cardiff og Wolves er allerede klare for Premier League, med direkte opprykk fra Championship. Fulham slo Derby over to kamper, med 2-1 sammenlagt og skal til Play Off-finalen på Wembley. Her vil de møte vinneren av oppgjøret mellom Middlesbrough og Aston Villa, der Villa leder 1-0 fra første oppgjør.

Play Off-finale på Wembley er digert. Særlig for laget som vinner kampen, der det er ca 1,6 milliarder kroner i potten. Taperen får enda et år i Championship. Kontrastene er enorme.

Sverige gikk til årets VM, på bekostning av Italia, derfor er det betimelig med ny trener. Det er tidligere manager for Manchester City, Roberto Mancini (53), som kom fra jobbens som sjef i Zenit, som tar over Azzurri.

Mauricio Pochettino er ikke fornøyd i Tottenham, han er lei av å ikke kunne sloss med de andre topplagene med de samme betingelsene, dermed kan argentineren gå til Chelsea, ifølge Sky. Antonio Conte, er som kjent lei av England og vil hjem.

Sesongen som akkurat nå er over, hadde 11 manager-bytter i Premier League. Vi noterer at David Moyes trolig ikke kommer til å fortsette som manager for West Ham. ‘Big’ Sam Allardyce skal være ferdig i Everton, og vi tipper at Neil Warnock er ferdig i Cardiff før jul. Å synse, er nemlig det vi kan best, men veldig ofte har vi også rett i våre antagelser. Vent å se.

Hvilke spillere som ryktes å skal flytte på seg er mange. Noen få rykter er det mer hold i enn andre, men vi vil, for åttende året på rad – holde deg orientert om de største overgangene, og Vargas12.com lover å være blant de aller første medier i landet – som presenterer disse. Hold deg i nærheten og følg oss gjerne på Facebook.

På balløya knytter det seg i skrivende stund enorm interesse for hvem som skal plukkes ut for «The Three Lions» i VM-troppen som presenteres snart. Som kjent er ikke England spesielt bortskjemt med sportslig suksess for sitt landslag. Kan VM 2018 være vendepunktet? Neppe!

Vargas12.com, vil om kort tid presentere favorittene i årets vakreste eventyr, VM i fotball i Russland. Du bør sette av tidlig sommerferie, om du ønsker å få med deg alle kampene – fire uker til ende og det festen starter om kun 30 dager.

Ikke glem Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid, den spilles i Kiev, 26. mai.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – hvem kan tukte Manchester City?

Premier League - hvem kan tukte Manchester City? Sesongen er over for denne gang. 38 kamper er spilt i Premier...

Terrorister vil ramme Norges nasjonaldag

Terrorister vil ramme Norges nasjonaldag. Selveste 17. mai er en merkedag, en dag Norge utvilsomt er i fokus for resten av...

Lukk