Mange av de største klubbene i Europa står klare til å forsterke sine respektive lag. Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool og til og med Cardiff kan komme til å «sprenge banken» for å få sine spillere på ønskelista. 

I følge engelske media skal Ole Gunnar Solskjær som ny-innsatt Cardiff manager få opp mot en halv milliard kroner å forsterke sitt lag. Man må ikke bli spesielt overrasket over en overgang for Mats Møller Dæhli fra Molde til den walisiske Premier League klubben.

David Moyes fortsetter å slite på Old Trafford og tapte nylig igjen, mot Tottenham denne gang.  Og det for fjerde gang allerede denne sesongen på «Theatre of Dreams». Det holder selvsagt ikke for en klubb som ønsker å være med i toppen for å sloss om seriegull. Det kan Moyes fortsatt lykkes med, men da må han ha inn forsterkninger raskt.

– Britisk fotballpresse elsker å serve rykter når overgangsvinduet igjen er åpent, det mangler heller ikke denne gang på navn som er i ferd med å bytte klubb. Manchester City skal være i ferd med å hente Lionel Messi, Chlesea og «the only One» skal være villig til å bruke mye penger på å hente Wayne Rooney, igjen.

– Tottenhams forrige manager Villas-Boas ble tvunget til å selge sin beste spiller, med det ble Gareth Bale verdens dyreste spiller da han gikk til Real Madrid. Men det ble kanskje portugiserens bane også. Han klarte aldri å finne erstattere gode nok, «Spurs» sluttet å score nok mål og Villas- Boas fikk sparken. Moralen må være, man vet hva man har, men ikke hva man får alltid.

For alle som er glad i engelsk fotball, overganger av toppspillere til og fra de beste lagene i Europa, er nettopp et overgangsvindu en travel tid. Det spisser seg til opp mot siste dag da de aller fleste store overgangene skjer, 31. januar.

Nå når vi har en manager i verdens mest spennende liga vil vår øynene være spesielt på Cardiff for å se hvilke spillere Ole Gunnar Solskjær henter. Gode Molde-spillere er en ting, kristiansunderen har et godt nettverk fra sin tid i Manchester United, han kan komme til å overraske i positiv retning med sine kjøp.

Her er noen andre rykter vi har funnet i ryktebørsen.

Robert Muric (17) fra Dinamo Zagreb skal være svært nær en overgang til nevnte Manchester United. Overgangssum £300.000.

Juan Mata (25) har vært svært frustrert i Chelsea etter at Mourinho kom tilbake, spanjolen forsvinner nok ila januar.

Arsenal har Alvaro Morata (22) fra Real Madrid øverst på sin ønskeliste.

Bayern Munchen er spekket av Europas beste spillere, det er ventet at spillere både kommer og går fra Champions League vinnerne.

Vi vil følge nøye med gjennom hele januar og gi deg de største og viktigste overgangen når de finner sted. Store summer vil bytte eiere, mange spillere vil få nye arbeidsgivere.

Kanskje får ditt favorittlag sin drømmespiller i dette overgangsvinduet?

 

Foto: Flickr/ VAVEL España

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sondre Lerche sammen med Linnéa Myhre

Den tidligere toppbloggeren, flotte Linnéa Myhre har i følge den kulørte presse blitt sammen med artist og "The Voice" mentor...

Kåt og bakfull?

Det er faktisk en sammenheng mellom det å være kåt etter en fest der man har drukket mer enn man...

Lukk