Alle piler begynner å peke i en og samme retning i jakten på den nye manageren for Wolverhampton Wanderers, på Owen Coyle (46). Ryktene har florert etter sesongslutt, da Wolves rykket ned fra Championship til League One og Dean Saunders fikk sparken. Nå vil en ny æra bli skapt på Molineux Stadium. 

Ingen kontrakt er skrevet under, men oddsen har falt kraftig på skotten Owen Coyle den siste tiden, det er tegn på at noen vet mer enn andre.

Wolves vil nå bygge et nytt og ungt lag der de aller fleste av de blaserte så kalte stjernene med alt for høye lønninger er borte, bortsett for publikumsfavoritten George Elokobi som aldri kommer til å spille for en annen klubb enn Wolverhampton Wanderers. En ekte helt, som er villig til å dø for sin klubb.

Ny Wolves manager Owen Coyle (46) Foto: Skysports.co.uk

Kevin Thelwell, og  Chief Executive Jez Moxey har i samarbeid funnet den beste kandidaten som de nå presenterer for eieren, Steve Morgan. Thelwell skal fungere som fotballfaglig sjef, klubbens leder for fotballutvikling og rekruttering.  Owen Coyle skal være hovedansvarlig for laget, en sjefs trener, eller head coach som engelskmennene liker å kalle det.

– Nettopp en fotballfaglig leder, som har mer makt enn det en manager tidligere har hatt, er det Wolves har manglet. Dette kan bli en smart løsning om de finner riktig mann til jobben som trener . Express&Star hadde en spørreundersøkelse der nesten 8000 Wolves-fans svarte på spørsmål om hvem de ønsket som ny manager, flere enn halvparten svarte Owen Coyle.

Owen Coyle er en hissig skotte med suksess i Burnley, og tidvis i Bolton, han spilte hele 669 kamper for diverse skotske lag, og 54 kamper for Bolton.

Klarer Thelwell og Coyle i tospann og snu den negative tankegangen til de unge sultne spillerne på Molienux, så kan League One bli en hyggelig, men tøff sesong for laget som spilte i Premier League for bare 15 måneder siden.

Owen Colye er fansen´s førstevalg, det kommer Steve Morgan til å høre på, og det er kun snakk om timer før han signerer en kontrakt med Wolverhampton Wanderers.

Wolves forver!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerfestivaler i Norge 2013!

Om du ikke finner en festival som passer for deg i løpet av de tre sommermånedene så er du tonedøv,...

Wolves- 10 år siden Play-off finaleseier til Premier League

26. mai 2003 skulle Wolverhampton Wanderers spille Play-off finale på Millenium Stadium i Cardiff, mot Sheffield United. Dave Jones var...

Lukk