ØYET, SJELENS SPEIL

Det blir av noen hevdet at «Øynene er sjelens speil» og at de kan utvise frykt, glede, sorg, tristhet, tankefullhet, hat, hevn og ondskap.

– Det finnes så mange forskjellie par øyne som mennesker på kloden, og noen har pene øyne, noen har skumle øyne og noen har øyne som holder på falle ut av skallen. Fordi de har struma, fordi de ser en pen jente, eller fordi de rett og slett er født sånn. Øynene er ofte det man først legger merker til på en date. Stemmer det liksom ikke med øynene så går nok daten rett vest.

Mennesker kommuniserer med blikket, enten bevisst eller ubevisst. Et blunk med øyet kan for eksempel være en positiv hilsen, mens å himle med øynene kan hinte til at den som gjør det synes noe er dumt.

 – Øynene er veldig ømfintlige for partikler, vind og vann. Men om du prøver å se under vann så går det fint om vannet er rent nok. Med alderen svekkes synet til de fleste og man må begynne med hjelpemiddler som briller, eller linser. Man kan også få flere forskjellige øyesykdommer der kanskje grå stær er den vanligste. Dette kan fjernes bort med laser av øyelegen.

For mange vil nok det å SE, være den viktigste sansen man har. Se de man er glad i, se godt nok til å være i jobb, se godt nok til å være på reisefot. Lese bøker osv.

 

Tone Damlis blikk sier mer enn tusen ord…Foto:  damer.biz

Gå å se din partener inn i øynene å se om vedkommende har det bra, ser du godt etter kanskje du skimter et lite glimt av sjelen…

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Juli- månedenes Dronning

  - Det er ingen tvil om at JULI måned er den beste av de 12 man kan velge på....

Synne Bolstad- Norges mest sexy programleder

Synne Bolstad, Norges mest sexy programleder? Riktig nok får Synne Bolstad (22) og de to andre flotte jentene i "Bingo...

Lukk