NRK P3 tar med seg Margaret Berger og LidoLido til en skolegård i Norge for å lage tidenes skoledag, vil du ha konserten til din skole? Gå inn på P3.no og meld deg på.

Glemmen-VGS i Fredrikstad er en skole som fortjener å vinne denne prisen av flere grunner.

Dette er den skolen i Østfold som har satt mest fokus på miljøarbeid. Både miljø på skolen og i det rundt i lokalsamfunnet. En grønn skole som vil at de som vokser opp i Fredrikstad skal få en like flott og vakker by som de selv opplever og vokse opp i.

Mer enn 1350 elever kommer til Fredrikstads viktigste skole hver eneste dag. Her jobber det også ca 300 personer som gjør skole til et godt sted å være mange timer hver eneste virkedag.

De tre skolene som har overbevist P3s jury om at jobben de gjør for godt samhold på skolen fortjener en helt spesiell skoledag er EID videregående i Nordfjordeid, GLEMMEN videregående i Fredrikstad og Re videregående i Ramnes.
Til en av disse skolene kommer Margaret Berger og LidoLido for å gjøre en eksklusiv konsert.

– De andre skolekandidatene har sikkert gode argumenter for å vinne, men det er Fredrikstad som drar dette i land. En av Norges fineste byer, med en god skole som er der på elevenes premisser med en rektor i John R. Kristiansen, som forstår hvilken betydning god musikk fra fantastiske norske artister betyr for ungdom.

Stem frem den skolen du mener har best begrunnelse ved å trykke “like” i boksen til skolen!

«Respekt, trivsel, glede, trygghet og lagånd er det Glemmen står for, ifølge elev Emmeli Heieren. Hun forteller om en spesiell vennedag som ble arrangert av skolen. – I høst hadde hele Glemmen en dag hvor vi ble kjent med nye mennesker, vi hjalp til mot mobbing og holdt hender i en ring rundt skolen. Elevene fra restaurant- og mat-fag serverte boller, og det ble delt ut silikon-armbånd som det stod Glemmenvenn på. Glemmen holder ofte samlinger med alle på skolen, har konserter i midttimene, og sosiale aktiviteter.»

– Emmeli Heieren Hedvald og Emma Braathen

Om du er venn, bror, søster, bestemor, elev, lærer, far eller tante- stem, stem, stem. Dette fortjener Glemmmens dyktige elever.

For å gjøre dette enkelt for deg har vargas12.com lagt til den viktige LINKEN HER!

– Foreløpig er det Eid Videregående som leder, det er det opp til deg og dine venner å gjøre noe med. Spre denne bloggposten til alle dine venner slik at alle som ønsker å se Margaret og Lido Lido på Glemmen!

Kilde: NRK.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner er mer vår-kåte enn menn- kjenner du deg igjen?

Så langt har det ikke vært noen vår å snakke om- altså solen  har skint fra skyfri-himmel, men det har allikevel...

Nord-Korea ledes av en bortskjemt drittunge med farlige våpen

Nord-Koreas mektige leder er ikke fylt 30 år, få vet hvor gammel han er, men han oppfører seg som en...

Lukk