Når høstmørket faller på og snøen faller tungt, er det all grunn til å ha en armkrok å krype inn i. Du må ikke sitte alene om du ikke vil. Det er en der ute for deg også. Du må bare lete riktig, lenge nok og kanskje senke kravene noe.

Å føle seg ensom å alene når man kan nyte selskap av en person som kan bli din for resten av livet, virker unødvendig og håpløst. Noen velger å leve alene, det skal man respektere. De aller fleste single nordmenn ønsker en partner å dele livets gleder og sorger med.

Noen velger å være alene for de frykten får å bli såret, smerten ved bruddet tar for lang til å hile. Det argumentet bør veies opp i mot hva det vil si å bli elsket, mot det å elske og få oppleve felles opplevelser med en person som betyr mer enn de fleste. Let og du skal finne.

Uansett hvordan du velger å leve ditt liv som singel eller i et forhold så bør du kanskje legge deg på minnet at du ikke er ung for alltid. Det kommer dager der du kanskje trenger å bli elsket, forstått og bli sett av noen som bryr seg.


Et tilfeldig møte for tilfeldig sex etter en fest på byen har kanskje sin sjarm en gang i blant, bare for å få vite at man har draget, men det gir ikke grunnlag for så mye mer.

– Ønsker man en partner så bør man gå grundig til verks. Man bør vite hva man ønsker og på hvilket grunnlag. Vil man virkelig prøve nok, så vil du lykkes. Om du velger å legge ut en profil av deg selv så er det ting man skal huske på.

Vær ærlig mot deg selv og den du skriver for. En usann profil blir raskt gjennomskuet. Ikke tro på alt andre skriver, noen er ute etter pengene dine, de kan like godt gjøre det via en falsk profil på en dating-side.

Forventer du å bli sammen med en kjendis, eller en som er 20 år yngre enn deg, kan det hende du blir alene lenge. Senk kravene til et fornuftig og realistisk nivå. På den måten vil du kunne finne noen innen rimelig tid.

Å bli betingelsesløst elsket av et annet menneske er kanskje den største gaven man kan få. Muligens en kvalm klisjé, men mulig er det veldig riktig og.

Har du vært skikkelig forelsket engang så glemmer du det aldri.

Mange finner lykken i nattdating. Match.com er en portal hvor mange nye par treffer hverandre hver eneste dag.

Bruk livet ditt riktig, finn den rette for deg. Det er en der ute som venter på deg…

 

Vargas

 

Foto: Flickr/ Pedrigues

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pionér- Aksel Hennies beste film?

Norsk film har ikke imponert nevneverdig i det siste og etter Kon-Tiki har det vært syltynt. Nå kommer Norges beste...

Nå er du blakk nå!

Etter sommerferien er det lett å være i minus etter to uker i Syden eller for mange "dater" på samme...

Lukk