Forfengeligheten blant nordmenn har aldri vært større enn nå. Til og med voksne menn går rundt og vurderer om de skal ha «Restylane» i leppene og «Extention» i håret. Forfengelighet er en dyd heter det, men er det i ferd med å gå for langt?

– Nordmenn bruker mange millioner kroner på alt fra tatoveringer, massasje, Spa, manikyr, pedikyr, silikon i puppene og implanterer i rumpeballene osv. Og mennene har blitt minst like ille som kvinnene, ihvertfall noen av de.

Årsaken til den sterkt overdrevne forfengeligheten kan man sikkert diskutere da det slett ikke er lett å peke på noe konkret svar.

Media, TV, blader og magasiner flommer over av pene, velkledde og suksessrike mennesker som har strukket seg langt for å se så perfekt ut som mulig. i egne øyne. Ligger man i solarium, har man brukt masse penger på utseende og siste mote så er det klart man tiltrekker seg oppmerksomhet. Men har det gått for langt?

Naturlig skjønnhet, hva er det?

Kvinner og menn liker å se bra ut, selvsagt gjør de det. En helt naturlig del av tiden vi lever i, men når bør man sette grenser for seg selv? Når lommeboka er tom, men rumper, lepper og selvtillit er fylt opp?

Du bestemmer over ditt eget liv og din egen forfengelighet, men lar du deg påvirke av at naboen har valgt å legge seg under kniven- nok til at du bestiller time hos den beste plastisk kirurgen du vet om, bare for å holde tritt, så har det nok gått vell langt. Vær heller stolt av deg selv som du er.

Ingenting slår naturlig skjønnhet.

 

Vargas

 

Foto/ Flickr

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United- Chelsea -Mourinho må vise muskler!

Det er for tidlig å begynne å snakke om seriefinale når de to gigantene braker sammen, men når det er...

Mobberen får problemer senere i livet

Er det du som står for mobbingen i ditt nabolag, da bør du være på vakt. Sjansene for at du...

Lukk