Pappakroppen – slik skal den se ut nå! Om du er litt lubben, har øl-mage og hengepupper så er du innafor. I følge New York Times, er det nemlig en ny trend mann-kropp som er mer populær enn ihjel-trena magemuskler og biceps.

“Dadbod” er forkortelsen for “a dads body”, altså en pappakropp som slår an blant annet hos kvinner. Endelig, vil mange fedre si!

Begrepet “Dadbod” er en mann med udefinerte muskler skjult av et fett lag, der en øl-mage er fremtredende. Spiser du usunt, pizza, hamburger og nok junkfood – vill du før eller siden lykkes med pappa-kroppen du også.

Det aller viktigste er at den skal være i fritt forfall, uten antydning til muskler. Kvinnene ligger langflate – bare vent til du er på stranda den aller første sommerdagen. Kvinner i alle aldre vil løpe etter deg, lenge!

Pappakroppen - slik skal den se ut nå!
Foto: Copyright Vargas12.com

Pappakroppen – slik skal den se ut nå!

Hemmeligheten bak en vellykket pappakropp er å trene jevnlig, ha et fornuftig kosthold, ha ofte sex og spis det du ellers har lyst på hver eneste helg – året gjennom. Absolutt alt! Is, brus, softis, hamburger, pølser og potetgull. Og øl selvsagt. Nok øl!

Stapp det i deg, men på mandag er det stopp. Da bør du leve sunt igjen. På den måten er det enda en grunn til å se fram i mot helga- du kan velte deg i livets goder med verdens beste samvittighet.

Det som er nytt- er altså at kvinner over hele verden endelig har fått øynene opp for en halvfet, halvgammel mann, som har et eller flere barn, ellers dropper vedkommende ut av den populære kategorien med det samme.

Du må være litt på vakt, du kan nemlig gå i fella ved å trene for hardt, spise litt for sunt og har litt for mye sex, for da kan du fort bli litt for tynn. Da er løpet kjørt. Du er ikke den samme uten de udefinerte musklene og den svulmende øl-magen og de deilige bilringene som framhever din spenstige karakter.

Med dette alvorlige innlegget – oppfordrer vi herved alle fedre og mødre til å dele bilder av seg selv i vår nyopprettede “Pappa-kroppen- gruppe – a father´s body” på Facebook. Kropps-hysteriet, hvor fokus så alt for lenge – har vært spretne rumper, six-pack og svulmende muskler er endelig forbi. Gudskjelov!

Pappakroppen har kommet for å bli.

Del gjerne innlegget med andre fedre som er godkjent med pappakropp.

Kilde: Newmag.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forfatterspire? Skrive, skrive, skrive!

Forfatterspire? Skrive, skrive, skrive! Går du med en forfatter i maven? Da har du i realiteten kun en oppgave foran...

Lukk