Paradise Hotel 2015- Premiere-datoen er klar! Mandag 9. mars kl 21:30, sett av den datoen- for da begynner endelig din favoritt-serie igjen, kun på TV3. Ventetiden er over, Norges mest utskjelte, omtalte og elskede TV-reality er tilbake. 

Den syvende sesongen av Paradise Hotel er bare timer unna. Gleder du deg?

Det gjør mange tusen andre og det er ikke måte på hvilken omtale Paradise Hotel har fått i sosiale medier, før premièren.

Norges dyktigste fotograf samt Norges deiligste homo er leid inn for anledningen, henholdsvis, Per Heimly og Erlend Elias. Per skal forevige deltagerne i alle mulige settinger og, Erlend skal style jentene, så guttene har noe pent å se på og omvendt.

Norges utvilsomt mest sexy programleder skal på ny styre showet slik bare, Triana Iglesias kan det, fra et luksus hotell i Mexico.

Om du blir sex i mellom deltagerne i år? Hallo?! Detter er rølpe-TV på sitt beste, her kan alt skje og det skjer veldig ofte. Sex, fyll, krangling, baksnakking, allianser, venner svikter venner, tårer, latter og sinne i en herlig blanding.

Slikt skjer kun et sted på TV, og det er i Paradise Hotel.

Paradise Hotel 2015- Premiere-datoen er klar!
Triana Iglesias er som vanlig programleder for Paradise Hotel Foto: TV3.no

Paradise Hotel 2015- Premiere-datoen er klar!

I år er det gjort noen justeringer og det er hele femten deltagere med fra start, årets tvist er nemlig at to gutte-grupper skal sloss om jentenes oppmerksomhet foran alt annet.

Den svartkledde guttegjengen som er glade og sjarmerende livsnytere, mot de hvitkledde i den andre gruppa som er mer tøffe, modeller som er ute etter kun en ting. Å vinne.

Allerede i løpet av den første uka må jentene bestemme seg for hvilken gruppe de ønsker å beholde på hotellet.

Den andre må reise hjem.

Du som kjenner konseptet vet også hva som skal skje, det handler om å få ut sine argeste konkurrenter, det handler om å være med i spillet så lenge som mulig, og være en av to vinnere som står igjen til slutt.

Vinnerne får 300.000 kroner som de deler seg imellom.

Her kan du møte alle deltagerne via video fra TV3.no.

Premiere på Paradise Hotel er mandag 9. mars på TV3.

Foto og kilde: Tv3.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt på noe stort? Noe som fyller deg helt?

Kåt på noe stort? Noe som fyller deg helt? Da er det bare fantasien som setter en stopper for deg....

Eyvind Hellstrøm- Mesterkokk og pengemaskin

Eyvind Hellstrøm- Mesterkokk og pengemaskin, har funnet vinnerformelen. Kokken og TV-tryne, er blant de dyktigste kokkene i verden. Han kan...

Lukk