6 kvinner og 5 menn er offisielt de 11 som skal starte årets sesong av selveste «Paradise Hotel». Reality-serien som vi elsker og hate. TV3s flaggskip, årets utvilsomt mest omtalte TV-program, som har tilhengere i alle aldre.

Selvsagt er ikke dette de eneste deltagerne, men de aller første. Etterhvert vil flere deltagere komme

Gleder du deg? Det gjør en halv million andre nordmenn også. Nå er det bare dager igjen til festen endelig er i gang!

Om Sandra Lyng skal delta på «Paradise Hotel»? For de som fortsatt lurer på det, nei – det skal hun ikke. Sanda har kun laget årets Paradise Hotel-låt og laget musikkvideoen til årets sesong med deilig rølpe TV. Om hun er en av flere store overraskelser underveis, det kan vi selvsagt ikke si noe om.

 

her-er-arets-paradise-hotel-deltakere«Paradise Hotel» deltagerne og programleder Triana Iglesias Foto: TV3.no

Hva er det med denne TV-underholdningen som fascinerer så voldsomt? Hva får tusenvis av nordmenn i alle aldre til å benke seg foran skjermen, flere ganger i uken, for å se ungdom diskutere, knulle, drikke, spise, sove, bade, diskutere enda litt mer og krangle? Er det kikkermentaliteten, nysgjerrigheten og lysten til å holde seg oppdatert rundt det «alle andre» diskuterer på skolen, på jobben og rundt middagsbordet som får oss til å se på «Paradise Hotel»? Sannsynlig vis er dette noen av grunnene til den evigvarende populariteten.

Som du kanskje allerede vet, er det i år et helt nytt hotell som skal være destinasjon for deltagerne. Og det er ingen hemmelighet for noen at det er evig unge og smellvakre Triana Iglesias som skal holde orden på lover og regler på Paradise Hotel, også i år.

Her på TV3.no, kan du bli kjent med de aller første deltagerne!

vargas12.com vil som alltid følge «Paradise Hotel» for våre lesere, og skjer det noe du fortjener å vite, vil vi dele det med deg så snart vi kan. Gleder du deg til sesongstart? Har du allerede funnet din favoritt? Sett av mandag 14. mars, da er festen endelig i gang igjen.

Er du hypp på å bli deltager på «Paradise Hotel»? I så fall vil vi publisere søknadsskjema for neste sesong, så snart dette er tilgjengelig. Følg med!

Premiere på ditt favoritt program på TV denne våren har premiere på TV3,  mandag 14. mars kl. 21:30!

 

Kilde: TV3.no

Vargas

Tags: deltagere, Paradise Hotel 2016, Sandra Lyng, Triana Iglesias, TV3

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Minnene – da vi var ung, husker du?

https://www.youtube.com/watch?v=HDpCv71r-0U&list=PLD7SPvDoEddb7FEU8xQR5QhrsSjmS0FvE Hvor gammel du er i dag, avgjør hva du husker fra du var ung. Den gangen du hadde få...

Chelsea – ny manager klar, kabalen i Premier League ferdig

Italias landslagssjef, den tidligere Juventus-legenden Antonio Conte tar over Chelsea etter José Mourinho. Conte vil gjøre ferdig EM i Frankrike...

Lukk