Nå er det endelig mulig å søke for neste sesongs Paradise Hotel. Endelig er din mulighet kommet, du kan bli rikskjendis på få uker. Er du eventyrlysten, er god på å snakke for deg, har en ok kropp og er villig til å knulle på TV, for alt det er verdt.

Da bør du søke. Dette er ditt livs sjanse! Livet blir aldri det samme om du får delta, livet ditt får en ny tidslinje fra den dagen du vinner Paradise Hotel. Alt du har å gjøre, er å søke, du må være over 18 år og ha 10 uker til rådighet.

Skal du nå helt til finalen og være en av de to vinnerne, må du huske å spille spillet. Det er lettere sagt enn gjort. Du må tørre å dolke dine venner og du må tåle å bli upopulær. Tenk så bittert å ryke ut, når du endelig har fått muligheten mange tusen andre søkere ikke får.

1922610-7-1428945074469 Mest Sexy blogger i Norge, en perfekt deltager til Paradise Hotel?! Foto: Miss Ninja

Gjør din søknad unik, gjør deg synlig i mengden, men det er forbudt å bruke rosa brevpapir og dynke brevet i parfyme. Vær ærlig og unik. Alle søkerne vil få svar via TV3.no og deres produksjonsselskap når utvelgelsen av deltagere tar til.

Du som kjenner konseptet vet også hva som skal skje, det handler om å få ut sine argeste konkurrenter, det handler om å være med i spillet så lenge som mulig, og være en av to vinnere som står igjen til slutt.

Vinnerne får 300.000 kroner som de deler seg imellom.

Vinnerne av Paradise Hotel 2015 var det som senere ble et kjærestepar, Martine Sjøhaug (21) og Pierre Olsson (21). De deler premiepengen  på 300.000 kroner. 

Er du den kommende vinneren av Paradise Hotel 2016?

Da bør du følge godt med på Vargas12.com i tiden som kommer, søknadsskjema for neste sesong er her allerede. TV3 har senderettighetene til Paradise Hotel for norske TV-seere. Samme kanal hadde også rettighetene til Robinson, men solgte den til TV2.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Why Is Love Illegal? #tacklehomophobia

Om du er forelsket i en av samme kjønn, bør du gå å henge deg, eller ta livet ditt, du...

Tippekampen- den gang å vinne, betydde mer enn penger

Tippekampen- den gang å vinne, betydde mer enn penger. Du husker det så godt, den gangen for lenge siden. Den...

Lukk