Paradise Hotel svikter aldri og nå er datoen endelig satt. Fra 13. mars kan du følge deltagerne fra hotellet i Mexico. Innspillingen har allerede pågått en stund.

Se også: Meld deg på Farmen 2017 nå!

Heldigvis, er det Norges mest sexy programleder som kjører showet. Triana Iglesias!

 Foto: Triana Iglesias/ Instagram

Som du vet, alt kan skje på Paradise Hotel, når du minst aner det.

Norges mest omtalte reality-serie, sett bort fra Farmen kjendis, er utvilsomt alle intrigene, festingen, knullingen og alle sammensvergelsene og baksnakkingen på hotellet.

Se også: Slik blir du en bedre kjæreste

Du som er fan har ventet lenge, nok engang vil det skje endringer i oppsettet og handlingen på Paradise Hotel. Er mødre igjen involvert, eller er det kanskje fedre som kommer som en overraskelse? Eller er det nok en kjendis som er ormen i paradis?

Sett av 13. mars du også, fra da av kan du puste normalt igjen, fordi din favoritt-serie er tilbake på skjermen. Husk at du kan se alle episoder via TV3, eller gratis på Viafree.

Om du håper på forelskelser, krangling, spill i kullissene, tårer og fyll. Da bør du se Paradise Hotel 2017. Underholdningen som tar livet som det kommer – enten du liker det eller ikke.

Er det en reality-serie dine venner snakker om fra medio mars, er det selvsagt Paradise Hotel. Skal du være oppdatert i debatten, må du være med fra start. Vi kommer til å komme med hyppige oppdateringer og masse nyheter om Paradise Hotel, alt du trenger å gjøre, er å følge Vargas12.com på Facebook for å være mest mulig oppdatert.

Snart presenteres deltagerne …

 

Kilde: TV3.no (se promovideo her)

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
England – mesterne har sparket manageren!

Claudio Ranieri (65). "The Thinkerman". Italieneren som reiste hjem til sin gamle mor, i stedet for å feire ligagullet med...

VM i Lahti 2017 – Norge mot Sverige, et skifte?

Uten Therese Johaug og Petter Northug i toppslag, er det duket for et aldri så lite skifte i VM i...

Lukk