Om du ønsker å briljere med dine party-kunstner, eller ønsker å være en av to finalister i Paradise Hotel, må du søke nå!

HER ER SØKNANDSSKJEMA! Merk søknadsfrist, mandag 5. desember!

Alt du trenger er mye selvtillit og at du fyller 18 år, før avreise til Mexico. For at TV3 og produksjonsselskapet Mastiff, skal finne din søknad interresant nok, bør du skille deg ut i mengden, by på deg selv og ikke skrive det samme som alle andre. Og hva andre skriver kan jo ikke du vite. Derfor bør du være ekstrem kreativ, send med video av deg selv.

Du bør få fram hva du er best på og hva du vil gjøre for å komme lengst mulig i spillet. Men du bør selvsagt også være ærlig.

Har du spørsmål, kan du sende disse til: paradise9@mastiff.no

zfipljyxnlwpdw89gfha

 

paradise-hotel Triana Iglesias Foto: TV3

Programleder for Paradise Hotel 2017, er heldigvis smellvakre Triana Iglesias, Norges mest sexy kvinne?

husk å tenk over konsekvensene ved å sende inn en søknad. Du kan risikere å bli Norges neste reality-stjerne, som igjen betyr at du kan havne på i nyhetsbilde, på TV og i rikspressen. Passer det for deg, å få navnet ditt kjent og bredt utover det ganske land, etter ti uker på et fantastisk hotellopphold, med likesinnede i Mexico – da er det bare å søke.

HER ER SØKNADSSKJEMA! Merk søknadsfristen, mandag 5. desember!

 

Kilde: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Adele-konserter på Wembley – billetter her!

Verdens rikeste artist under 30 år, verdens mest-selgende kvinnelige artist, vidunderlige Adele (28), avslutter sin World Tour med to digre...

Priskrig på mat – hvem er billigst på julemat?

Hva er egentlig julemat? Mat man kan sette ordet "jul" foran kanskje? Da innebærer det nesten all mat du spiser...

Lukk