1. januar er samtlige deltagere til Paradise Hotel på plass i Mexico. Da starter nemlig opptaksperioden for Norges mest rølpete og populære reality- TV. Sett på av tusenvis av norske TV-seere. 

De som er har meldt seg på må være mellom 20 og 35 år, singel og i tillegg tilgjengelig helt til 15. mars når opptaksperioden er over.

– Sannsynligvis vil det på ny være mange tusen søkere, og på ny vil det være Norges mest sexy programleder Triana Iglesias som styrer det hele med trygg hånd som hotellsjef på det flotte hotellet som ligger på Puerto Vallartas kyst, som er et meget populært feriested utenfor Mexico.

Her er et lite utvalg av hvilke spørsmål deltagerne som er plukket til å delta på neste års Paradise Hotel, måtte svare på fra TV3:

  • Sannsynligvis vil det på ny være mange tusen søkere, og på ny vil det være Norges mest sexy programleder Triana Iglesias som styrer det hele med trygg hånd.
  • Hva gjør deg glad? Fortell.
  • Hva gjør deg sint? Fortell.
  • Beskriv drømmemannen/ drømmekvinnen.
  • Hvor lenge har du vært singel? Når tok ditt siste forhold slutt og hvorfor?
  • Hvorfor velger vi (TV3) deg som deltager i 2014?

Om du er smart, velger du å like vår Facebook side for å få vite siste nytt om hvilke deltagere som nå er i ferd med å pakke kofferten for å reise til et av verdens vakreste strender og et magisk Hotell, som skal være deltagernes hjem i lang tid. Via få Facebook-side vil du få det siste innlegget som gir deg absolutt siste nytt.

Heldigvis er det enda Norges mest sexy programleder, evig unge og smellvakre Triana Iglesias som for 6. gang skal styre showet. Triana reiste nylig på ferie til Jamaica med kjæresten før turen går til vakre Mexico.

Premiere på Paradise Hotel er ikke fast satt, men om det blir som i år så vil det hele starte så snart TV-innspillingen er gjort, dvs medio mars neste år. Hvem deltagerne er, hvor gamle de er og hvor de kommer i fra samt premiere dato vil du finne først på denne bloggen. Vi lover å gi deg absolutt alt som er verdt å vite om Paradise Hotel 2014.

Vinner sesongen 2013 ble Tina Skovdal og Sander Johansen Kalstrup.

Søkte du som deltager til kommende sesong?

 

Foto: Flickr/ Filip Cederholm

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tour de Ski- Endelig med norsk vinner?

De to hovedmålene for alle profesjonelle utøvere er utvilsomt Tour de Ski og OL i Sotsji i Februar som de viktigste.  Er...

Bloggerne- Helt uten filter snart på TV2

Du følger flere av disse allerede, du er innom bloggen deres flere ganger daglig, endelig kommer den ultimate TV-serien for...

Lukk