Noen blondiner er ikke smartere enn de ser ut, og jeg begynner å lure på TV3 sin bakgrunn for å plukke deltagere til rølpe Reality TV, spesielt Paradise Hotel.

Jeg har hele tiden forsvart den muligheten de unge bør ha, og måten TV 3 har brukt på å lage Norges mest samlende reality serie for ungdom.

Men jeg liker ikke at det utelukkende fokuseres på at det er dumme mennesker på hotellet. Det er i så fall litt TV3 sin underholdningsavdeling sin egen skyld.

Faktum er at det er utelukkende unge mennesker som er interessert i hva 12 par gjorde på et fantastisk hotell i Mexico for ca et år siden.

TV3 sitt eget flaggskip er ikke større enn at Norges største nettavis har laget en egen protokoll der seerne kan si sin ærlige mening. Snittkarakteren er ikke hyggelig for å si det mildt.

Som kjent er det lett å bedømme andre i sosiale medier.

De som elsker Paradise Hotel gjør det til gangs. De ser alle episoder og vell så det. Mulig er det nettopp slike serier, der mennesker kan drømme seg bort til paradise med vakre mennesker som er manges drøm.

Se på det som underholder deg, ikke la styre deg eller ditt liv. Heller ikke TV selskapene. Ikke tro på alt du ser på TV. De fleste er betalt for å lure deg for penger.

Reklame, stemme programmer og lisenser er bare en brøkdel av hva TV selskapene har som melkekuer blant allmuen. Altså vi som bruker TV som underholdning og medium.

Det er jo deilig å tenke på at du faktisk kan kaste både TV og fjernkontroll rett ut av huset.

Problemet er at du sannsynligvis blir sett rart på av både venner, familie og kollegaer, om du velger å ikke hat TV og derav ikke skjønner det pøkk om noen snakker om feks Paradise Hotel.

Mulig kan det allikevel være verdt det. Uten å nevne at reality generen har skylden for det.

Her er de fleste meninger i fra det norske folk om Paradise Hotel, vist via VG.no

Hvilket par tror du vinner?

Er du klar for å melde deg på så snart det kommer en ny sesong?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hanne Sørvaag: Jeg spiller bevisst på sex»

Hanne Sørvaag: Jeg spiller bevisst på sex. "The Voice" mentoren, låtskriveren og artisten, innrømmer det uten å blunke. Ei fantastisk...

Breivik kan være en fri mann om noen år om han er utilregnelig

Blir terroristen Anders Behring Brevik funnet utilregnelig av de sakkyndige, vil det si at han kan i teorien slippe ut...

Lukk