Paradise Hotel- Endelig tilbake! Ventetiden er over, endelig kan vi velte oss i velsignet og usensurert galskap, hver eneste dag nesten helt til sommeren. Er det ikke fantastisk!?

Er det et TV-program som fortjener rølpe-TV for alle så må det være Paradise Hotel! Glem «Big Brother» og andre som forsøker å være like vulgære som TV3s siste flaggskip.

Paradise Hotel er her for å bli.

Nå får denne meget populære reality-serien enda en dimensjon, nemlig sitt eget talkshow, og det begynner også denne uke, men kun via TV3 play.

Paradise Hotel- Endelig tilbake!
Foto: Illustrasjon Rodney Rogers

Paradise Hotel- Endelig tilbake!

Nå på torsdag er det klart for PHs, nye talkshow, Studio Paradise. Få med deg alt om uken som gikk. Studio Paradise sendes etter torsdagepisoden av Paradise Hotel. Du ser programmet torsdager kl. 23.30 kun på TV3 play.

Den som spiller spillet best, vinner også til slutt. Man må kunne lyve med troverdighet, man må tørre å svikte alle om man skal stå igjen som siste par. Den som får flest venner, men som tør å spille spillet helt ut, vinner, slik det har vært i alle de andre seks sesongene.

Vinnerne får 300.000 kroner, kjendisstatus og minner for livet, og kanskje noen kjønnssykdommer, men pytt. Hva er vel det når man kanskje kan vinne Norges deiligste reality-serie?

Slik ser det ut på luksushotellet i Mexico! Triana Iglesias, er heldigvis programleder også denne sesongen, enda en god grunn til å se samtlige episoder.

Sjekk inn mandag 9. mars kl 21:30 på TV3, sammen med resten av Norge du også!

Hvem blir din favoritt?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alle kvinner er feminister- gratulerer med dagen!

Alle kvinner er feminister- gratulerer med dagen! Ikke engang budeiene på gårdene langs Gudbrandsdalen og på Hedmarken, tror på at...

MGP 2015- Her er kandidatene, kan pizza-låta vinne?

Staysman & Lazz, duoen som lager tulle-pop som slår bedre an enn svært så hardtarbeidende artister. Låta "En godt stekt...

Lukk