Paradise Hotel, finaleuke og planlagt bildeglipp? TV3’s siste flaggskip, Paradise Hotel går mot slutten, finaleuka er endelig her. Brått surrer det flere bilder i sosiale medier, muligens fra en lukket Facebook-side for Paradise-fansen.

Et bilde TV3 ikke makter å vite hvor kommer fra. Eller, et nøye planlagt bildeglipp for å få opp seerantallet? Til og med Norges største avis har kastet seg inn i debatten, der Dagbladet.no var først ute med å publisere hendelsen.

Lest? Kjendiseri

Det er en liten skjult hemmelighet at TV3 har slitt med seertallene i lengre tid. Å skape en overskrift om bilder eller klipp på avveie er også en dårlig skjult hemmelig måte å markedsføre seg på. All reklame er god reklame i visse kretser.

Paradise Hotel, finaleuke og planlagt bildeglipp?
Paradise Hotel, Norges mest populære reality-rølpe serie Foto: TV3

Finalen av Paradise Hotel går torsdag 2. juni, innen den tid vil det skrives spaltemeter rundt spekulasjonene. Hvem postet bildene som viste to personer med hver sin kule fra den antatte vinnerdagen?

Paradise Hotel, finaleuke og planlagt bildeglipp?

Presseansvarlig for MTG TV, Line Vee Hanum, som sitter på rettighetene til TV3’s Paradise Hotel-sesong, sier til Dagbladet at bildet er fra finalen, men kan ikke kommentere om bildet er fiktivt eller ikke. De vil gjøre alt de kan for å finne kilden til klippet.

Samtlige deltagere og alle som er berørt i produksjonsarbeidet med opptaket av Paradise Hotel i Mexico, er taushetsbelagt.

Serien tar tolv uker å spille inn, men det er allerede gått tre måneder siden årets Paradise Hotel-sesong var ferdig innspilt. Det igjen betyr at det er mange som sitter på hemmeligstemplet informasjon.

Et klikk av et bilde er nok for at «noen» lekker en slik info via sosiale medier. Eller så er det kanalen selv som med viten og vilje har lagt et bilde fra finalen ut, eller ved en feil. Man kan som kjent se en rekke episoder via ViaPlay, og det kan være fra denne kanalen glippen har skjedd.

Vinneren av Paradise Hotel får 300.000 kroner. Kan dette være siste sesong for Paradise Hotel, eller tror du den kontroversielle underholdningen fortsetter på TV3?

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista Top 20 på Rådhusplassen – Astrid S, Sandra Lyng og Unge Ferrari kommer!

Foreløpig holder VG og NRKP3, som er arrangør av sommerferiestarten, storfesten på Rådhusplassen 24. juni, VG-lista Top 20, kortene tett...

Kjærlighetens styrke

Kjærlighetens styrke. Husker du det første blikket, det første smilet? Husker du det første kysset og den første berøringen? Den...

Lukk