[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgldOogUbdw[/youtube]

 

Kan godt hende at Iselin (21) er en smart kvinne, og spiller «dum blondine» i årets «Paradise Hotel», og jeg innrømmer at i så fall lurer hun meg godt. Iselin hadde like godt sex første kvelden i Reality TV seriens rølpe TV nr1.

– Realityserien «Paradise Hotel» er blitt kritisert for det mange mener er innhold av støtende karakter. Sex med fremmede allerede etter første døgnet på hotellet begynner å bli en vane. TV3 tar sjansen på en ny sesong, uten å være redd for at søple TV har utspilt sin rolle.

Iselin er blant favorittene på Paradise Hotel Foto: TV3.no

Men som de fleste vet, det er et spill- og det er ikke sikkert at Iselin er så blond som hun ser ut, men spiller spillet best av alle. Jeg tipper at hun er på vinner laget. Vinnerparet får en pengepremien på 300 000 kroner!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gSahtyo8KYM[/youtube]

– De som elsker Paradise Hotel gjør det til gangs. De ser alle episoder og vell så det. Mulig er det nettopp slike serier, der mennesker kan drømme seg bort til paradise med vakre mennesker som er manges drøm.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XX2quy96Y4M[/youtube]

– Kjendis statusen er langt viktigere enn en god utdannelse eller en sikker jobb for mange unge. Media og spesielt TV er et så viktig og kraftfullt medium at mange tror at livet blir mer vellykket om de får navnet sitt i avisen, eller får komme på Skavlan eller i sofaen til Thomas og Harald.

Så feil kan man altså ta.

Livet er for kort til å kaste bort på jakten etter suksess. Jakten etter heder, bekreftelse og anerkjennelse. Du er helt ok. Du er faktisk helt perfekt akkurat som du er, uten å være kjendis.

Selvsagt er det både hyggelig og positivt om jobben man gjør som feks artist, blir anerkjent og hedret i media. Positive tilbakemeldinger i media for godt levert produkt har livets rett i media.

Men det er ikke det samme som å ønske mest av alt å bli kjendis.

143000 mennesker «liker» Paradise Hotel på Facebook, imponerende tall uansett om det er ingen indikasjon på at alle ser programmet.

http://www.tv3.no/paradisehotel

Er du klar for å melde deg på så snart det kommer en ny sesong?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber- BOYFRIEND!

Innen kort tid, verdens mest spilte låt på YouTube! Enjoy! Husk hvor du så den først. Vargas12.com     https://youtu.be/4GuqB1BQVr4...

Arbeidslyst kom til meg og du skal motstand finne!

  Noen ganger er det bare tungt å komme i gang, spesielt på fredager. Da har  kroppen begynt å forberede...

Lukk