Paradise Hotel gjør endringer til jubileumasesongen. Nå kan du som seer av TV3s storsatsing – være med på å påvirke deltagerlisten. 

Du kan stemme én gang per dag, og avstemmingen avsluttes på julaften, 24. desember kl. 23:59.

Her er de åtte kandidatene du kan stemme på:

  • Aurora Gude
  • Pierre Louis Olsson
  • Carl Aksel Jansen
  • Isabel Shiroq Raad
  • Magne Alexander Robberstad
  • Mathias Alexander Pettersen
  • Sophie Vågsæther
  • Ann Marielle Lekven Lipinska

Paradise Hotel, kan som kjent komme på å gjøre flere endringer i jubileumssesongen. Den 10. i rekken, hvor samtlige har blitt spilt inn i Mexico, hvor Norges flotteste programleder styrer hele showet, Triana Iglesias.

Skal du være med som en av deltagerne, må du skynde deg.

Her finner du søknadsskjema!  

Nytt av året er at premien har steget fra 300.000 kroner til en halv million kroner, så du skal ikke kunne ha noen unnskyldninger om å ikke ville delta. Du blir ikke bare kjendis når du kommer hjem, du blir rik også – om du er vinneren av Paradise Hotel 2018.

Du bør gjøre søknaden så omfattende og interessant som mulig, legge ved en video hvor du viser deg fram, og forteller hvem du faktisk er. Her er det viktig å ikke smøre på for mye – du vil utvilsomt bli avslørt om du farer med løgner.

Husk å stemme på dine favoritter som du ønsker å se på Paradise Hotel, det er altså den gutten og den jenta som får flest stemmer fram til julaften, som får delta som fullverdige deltagere.

Her kan du se video-presentasjon av alle åtte deltagerne, bruk god tid på å gi din stemme, da det er helt avgjørende for hvordan Paradise Hotel 2018 blir neste sesong.

Ønsker du å sende inn din søknad for å bli med på Paradise Hotel 2018, bør du vite at innspillingen skjer av TV3, fra januar til mars neste år.

Lykke til!

 

Kilde og foto: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League avgjort?

Snart går vi inn i den beste tiden av året for oss som elsker engelsk fotball. Det er ikke adventskalendere,...

Snart din tur – kø, kø og kø!

Snart din tur – kø, kø og kø! Enten det er langs islagte veier, i stappfulle handlesenter eller på vei...

Lukk