http://www.youtube.com/watch?v=8drAjClF6nU

Siri Løkting (22), Lesba fra Brumunddal er den deltageren på Paradise Hotel som har vært tydeligst på hvorfor hun har meldt seg på.

Så langt er det kanskje for tidlig å bedømme hennes iver etter å spille spillet, men så lenge hun vet hvilke knapper hun skal spille på bør hun nevnes blant de som kan vinne helle dritten.

Siri er ei rocka, spontan jente som stort sett gjør det hun har lyst til. Hun beskriver seg selv som megler i konfliktsituasjoner, og liker ikke å velge side. Siri er lesbisk og hennes mål er å bli den første lesbiske jenta som vinner Paradise Hotel.

Programleder for Paradise Hotel for sjette gang, Norges mest sexy kvinne, Triana Inglesias (31) skal ha uttrykt sin fornøyelse over innsjekking på årets Paradise-deltagere. Mange skal få bryne seg på den tøffes jenta fra Brumunddal.

Den flotte 22 åringen har rukket masse i sitt unge liv. Hun har spilt fotball på damelaget til Brumunddal, hun har jobbet som modell og vært forsidepike på SRQ Magazine som har sin base i Florida. Nå lever hun ut drømmen i Mexico som en av favorittene til å vinne 300.000 kr om hun står igjen alene som vinner. Spillet har hun allerede begynt på.

Siri er for tiden student og den enste av  de 16 deltagerne som kommer fra Hedmark. Siri er også den første lesbiske deltager i Norges mest utskjelte reality-serie. Paradise Hotel er sannsynligvis det TV-programmet i dette landet som skaper mest debatt. Mer enn 300.000 følger med hva som skjer på luksushotellet i Mexico for hver episode som går.

Overraskende momenter for deltagerne er et av de viktigste punktene for alle Paradise Hotel-seerne.

Forrige sesong huker de fleste ansiktene da selveste Paris Hilton dukket opp på hotellet, om TV3 klarte å skaffe et slikt navn til innspillingen, hvem er da neste hemmelige gjest? Kan du se for deg Kim Kardashian (33) som deltager inn på hotellet dennes sesongen? Eller kanskje Stian Thorbjørnsen?

Vi kan ikke annet enn å garantere nye overraskelser fra hotellet. Følger du med på vargas12.com sin egen Facebook-side, så vil du ikke gå glipp av et eneste magisk øyeblikk fra årets Paradise-sesong.

Din favorittserie finner du på TV3 mandag- torsdag kl 21:30.

Foto: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ok at politikere røyker hasj?

De er ikke mer enn mennesker, selvsagt fortjener de å kunne ta seg en joint, herregud- det er jo bare...

Bedre å trene litt enn ingenting

Du skulle så gjerne ha kommet i bedre form, men har ikke trent siden siste gym-time på videregående, du har...

Lukk