SEX er noe viktig for de fleste. Og det er stadig flere som velger å ha sex med andre enn bare den man har valgt som sin utkårede. Enten i avtale med, eller sammen med kjæresten sin.

De aller fleste mennesker ser på sex som noe privat og noe man har kun med den man elsker. Men det er en ny trend, en trend som er økende blant voksne som vil ha mer enn bare sex og sammen med flere andre likesinnede.

Det er selvsagt tabu å snakke om, som så mye annet som er tabu i Norge. Man snakker ikke om sex med andre enn sin partner- punktum. Knapt nok det.

Bedtime

Sammi Doll via Compfight

Vel, det er et faktum at veldig mange elsker å ha sex med andre enn den man er sammen med, og gjerne med eget kjønn. Det er så mange bifile mennesker i Norge at det ville vært verdensrekord om alle som faktisk har sex med begge kjønn, stod fram.

Snakk med din partner og fortell om dine våteste drømmer, bare på den måten kan begge få det som de vil. Fantasi kan bli virkelighet, men det må være 100% enighet, og snakk om sjalusi. Det er ingen sjanse å lykkes om en av partene ikke takler å se den andre med noen fremmede.

– Og hvorfor ikke? Om begge er  enige om at sex er til for å nytes jo flere jo bedre, så må det være opp til hver og en. I 2011 så har man blitt langt mer liberal mht sex. Og blant unge er det faktisk akseptert å ha kompis- sex. Det betyr at man har en venn eller venninne, som man velger å ha uforpliktende sex med.

Den litt eldre generasjon velger å møte andre par for felles hygge og gjerne med partnerbytte som resultat.

BIFIL?

– Det å kjøre to filer på en gang er spennende for de som har tiltrekning til begge kjønn. Og det er ikke lengre så veldig merkelig. Tidligere kunne man høre en sjelden gang om en mann i USA som hadde vært gift med en kvinne, fått barn, og de var » one big happy family». Men så gikk far på club og fant seg en mann som han mye heller ville være sammen med. Eller omvendt. At hun fant henne. Dette er faktisk ganske så vanlig i Norge også, i 2011.

Om du velger å ha sex med Ola og Kari samtidig spiller ingen rolle om begge sier at det greit. Å være bifil er tabu, men normalt.

Kan man være lykkelig som biseksuell? Selvsagt, man kan få i pose og sekk, pikk og kuse på en gang, det må jo være fantastisk for den som til trekkes begge kjønn, og det er visst stadig fler som velger å kalle seg bi.

Friseksuell er det også noen som velger å kalle seg. Personer som ikke ser på kjønn som viktig for å ha god sex. Der det seksuelle er viktigere enn hvilket kjønn som er i rollene.
Uansett hvilken legning du har, eller hvem du velger å ha sex med, bruk kondom for din egen skyld. Og aksepter å bli avvist. Nei er et nei.
Sex skal være en positiv opplevelse for alle involverte. Du må kunne gi for å få…
Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Reality TV- Søppel eller underholdning?

Høsten er TV kanalenes store konkurranse mellom hverandre, og de gjør nesten alt, og bruker store summer for å slåss...

VOE- Norges blogg prinsesse lar seg ikke knekke

VOE  Emilie Nereng best kjent som "VOE" en av Norges mest leste bloggere.   Emilie Nereng har endelig startet på...

Lukk