Penger er viktig spesielt når man har fri, været er også helt avgjørende om man er i fjellet. Påsken er her og den er det bare fantasien som begrenser mulighetene for.

Enten du skal være hjemme, ute, borte, på hytta, på sjøen, i storbyen, på hotell eller hos søskenbarnet ditt på Gjøvik.

– Påsken 2014 er din absolutt sjanse til å gjøre en drøm til virkelighet, du har syv til ti dagers ferie, det er helt opp til deg å benytte disse verdifulle dagene. Hvorfor vi markerer påsken er nok åpenbart for de fleste. Å feire en manns døende tortur på korset bør vel ikke kalles feiring, men påsken er faktisk en svært religiøs høytid svært mange steder verden over.

Man må selvsagt ikke være religiøs for å bruke litt tid på hva som skjedde den gangen for mer enn 2000 år siden- og hvorfor vi fortsetter å markere denne høytiden.


Er du ensom og ønsker en partner, en kjæreste, en som du kan dele dagene med, en som du kan le og gråte sammen med? Da er påsken en vidunderlig mulighet fordi folk flest har så mye bedre tid enn ellers. At “alle” er på fjellet er en myte. Mindre enn 10% av befolkning reiser til fjells i denne høytiden. Siden årets påske er sent på året er det kanskje enda færre. Ingen fortjener å sitte alene. Kjærligheten, behovet for nærhet og en samtalepartner har ingen aldersgrense.

Påsken skal være en hyggestund for liten og stor. Drikk med måte og ta hensyn til barna.

Om du skal på tur sammen med storfamilien, svigermor og den grådige svogeren, eller om du skal ta med din elskede til København der dere bor på et av mange fantastiske hotell, så er det bare noen få av mange destinasjoner. Ta bilen, båten eller fly til det stedet som betyr noe helt spesielt for deg og dine viktigste venner og kjære.

Eller så kan du gjøre som de aller fleste andre nordmenn, være hjemme med alt det deilige som da byr seg fram. Påske-kryss, påske-nøtter, påske-krim, påske-godt, påske-øl, påske-frokost, påske-vask og den fine påske-stemning som du er kjent for å lage år etter år. Det handler om tradisjoner, der er det ikke mange som slår oss nordmenn.

Vil du ha mer vinter og ski-aktiviteter er mulighetene fortsatt veldig store. Tusenvis av hytter står tomme, hotellene selger overnattinger til gi-bort-pris og det er du som kan melke markedet å få en opplevelse du sent vil glemme.

Man bør selvsagt skjenke hovedpersonen en tanke mens vi klemmer i oss påske-egg, smågodt og påske-brus av hjertens lyst. Bare sånn for skamskyld.

Hvordan du velger å markere din påske er jo faktisk helt opp til deg, det finnes enorme muligheter.

 

Foto: Flickr/ aktivioslo.no

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexleketøy for menn- Norges første produktpresentasjon!

 Dessverre er det fortsatt mange som mener at alt som har med anale gleder har med homofili å gjøre, så...

Lukk