Nå er jeg skikkelig forbanna!!

Jeg har kjøpt meg bil, og sjekket med flere selskaper. Inkl det jeg har i dag. Da fikk jeg raskt svar at det ble en bestemt sum totalt for hele året. På mail. Så kommer papirene i posten.  Og summen vi ble enig om var 600 kr dyrer enn først avtalt!!

Jeg kaster meg på telefonen til kjeltringselskapet jeg har forsikret min nye bil i, og argumentet var at i det første tilbudet var det beregnet 12000 km pr år. Men i mine papirer har det hele tiden stått 16000 km pr år. Altså, rent lureri!

Sjekk papirene nøye, og ikke skriv under et jævla papir før du er sikker på at dette er riktig og du skal betale den summen dere har blitt enig om-

Og en viktig ting til! Du kan si opp ditt forsikringsselskap lett og på dagen. Tidligere så måtte man vente til 1. februar faktisk, som var hovedforfall for forsikringer. Nå kan den enres med det samme.

Og du kan jo tenke deg hvor lenge til jeg er kunde hos mitt nåværende selskap? IKKE LENGE!

Kjeltringer!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du redd for å drite deg ut?

Det er ikke jeg! Og jeg vet det er mange som feks sliter med å gå over en åpen plass, bare...

Lett kledd mote

Fordelen med at det blir sol og sommer er jo at man kan gå med mye mindre klær enn ellers....

Lukk