Har du småbarn i bilen, gå aldri fra de hvis du skal parkere. I solen kan det bli 50 grader i løpet av kort tid inne i bilen. Også hunden lider selvom du har opp vinduene på alle sidene.

Det er ikke lenge siden to hunder døde av heteslag uten for en IKEA butikk på østlandet. Eieren hadde parkert i skyggen i god tro, og satt vinduene på gløtt. Men etter noen timer var bilen i solen og ikke i skyggen lengre…

Pass på å drikke nok i varmen, sommeren er herlig men ikke hvis du ikke passer helsa. En voksen person skal drikke minst tre liter vann pr dag. Da unngår du dehydrering, hode pine og uvelhet. Og gi ungene nok drikke og nok is, minst en pr dag!

Det er ikke lenge før det er flotte badetempraturer i Sør Norge og da er det bare å få kastet seg i havet for et deilig bad. De aller fleste hunder elsker å bade, og det gjør de fleste barn også. Finn ei deilig strand eller et baseng så alle som vil kan avkjøle seg.

Skal du en rask tur i butikken, få noen andre til å passe barna, ta de med inn i butikken eller la vær å handle til du får pass. Det er direkte farlig å la barn sitte i bilen alene og hvis det er varmt i tillegg.

Nyt SOMMER´N  FOR NÅ KOMMER´N!

PS: En forferdelig tragedie har nylig rammet en familie på Kypros der pappan til en liten gutt på 5 år glemte sønnen i bilen da han ble kalt inn til sykehuset der han jobbet som lege. Bilen var låst og gutten døde etter mange timer i bilen- en helt forferdelig historie!

TA MED UNGENE OG DYENE UT AV BILEN I VARMEN!

 

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/femaaring-glemt-igjen-i-bilen-doede-3220766.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her ser du fotball VM på TV

Nå er det kun 11 dager igjen til det braker løs i Sør Afrika! Ventetiden er snart over og giganten...

Kan godt hende at…

du har det bedre enn du tror. Om du er i full jobb så har du trygg og god økonomi. ...

Lukk