Påtvungen julefeiring med svigermor? Det kan være smart å la være å si nei, når din livs store kjæreste har bedt med seg sin mor på juleferie.

Det du trodde skulle være en romantisk tur på hotell, med din elskede, har endret seg til hyttetur med svigerforeldrene.

Om det blir et helvete eller ganske så hyggelig, er også opp til deg.

Ikke minst forventer din kjæreste at du både respekterer hennes foreldre, oppfører deg saklig og ordentlig i tillegg til å delta i de usaklige kortstokk-lekene svigermor foreslår.

Du bør tape uten en mine fordi svigermor er vant til å få det som hun vil. SVIGERMOR må ikke være et kvinnemenneske fra helvete av den grunn.

Du bør, for din egen del- gjøre alt du kan for å komme på lag med svigers!

Påtvungen julefeiring med svigermor?

– Du kan også være hennes nøkkel ut til et liv i seksuell frisone. Der hun endelig får levd ut drømmen om å få all den oppmerksomhet hun aldri før har fått.

Påtvungen julefeiring med svigermor?

Fantasier om mørke menn uten en annen framtid enn å være beilere for rike aldrende kvinner på jakt etter livets goder, etter et langt liv som norsk husmor.

Vet du med 100% sikkerhet at det er et pliktforhold dine svigerforeldre lever, bør du selvsagt sette inn et grep om å få kjerring-helvete ut av landet, snarest.

– Sjansen er nemlig stor, din svigermors liv har ikke akkurat vært noen fest. Hun har nok tenkt på alle andre enn seg selv gjennom store deler av sitt liv. Kanskje er det nettopp det hun fortjener? Masse oppmerksomhet?

Eller er det bare trist at en norsk, flott og klok husmor, mor og bestemor, må reise helt til Afrika for å få den oppmerksomheten og behandlingen som en hver kvinne fortjener?

– Hun vil selvsagt aldri komme tilbake om hun oppdager livet som sex-dronning i Namibia, Nigeria eller Zimbabwe. Hun vil garantert takke deg for alltid.

Forresten, hva er vel mer sexy enn en moden kvinne som kjenner sine behov og ber om det?

– Svigerfar, den dusten- veldig ofte, er derimot happy om du skryter av hans ungdommelighet, flotte bil og gir ham en flaske av hans favoritt brennevin et par ganger i uka. Får han seg raskt dame etter bruddet med “Dragen”, så er det viktig for deg at du gir ‘tommel opp’, uansett.

Hans eller hennes valg er deres skjebne, det er ikke opp til deg å bestemme, derfor bør du uansett gi din støtte til begge svigerforeldre.

Du skal, og bør fortsatt for din egen del, lære deg å ha egne meninger om det meste. Både jobb og privat.

Elsker du din utvalgte som er essensielt i et hvert forhold, er hennes– eller hans foreldre, alt ettersom, en liten parentes i deres forhold. Deres forhold er viktigst. Uansett.

Husk at svigerforeldrene dine ikke har noe med ditt forhold å gjøre, blir det for ille, så er det bare å pakke snipp-esken å stikke.

God Jul!

Foto: Nyenyheter.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Håndball EM- Sverige har Volvo og Zlatan, har Norge de beste håndballjentene?

Heldigvis har vi jo skisportens største stjerne, som er minst like populær hos nettopp Sverige som i Norge, Petter Northug....

Lukk