Da er sommerens største overgang et faktum. SkySports melder nå at Paul Pogba (23) har signert for Manchester United! 

Saken har trenert sosiale medier siden mai, men nylig fortalte José Mourinho at hans lag ville signere en meget god midtbane spiller snart. Da visste de aller fleste som følger litt med, at det var den unge og gode franskmannen han siktet til. 

The Babes' Last Lineup

Patrick McDonald via Compfight 

 

Endelig er det altså et faktum. Paul Pogba forlater Juventus, til fordel for klubben han forlot i 2012. Overgangssummen er ventet å være rund £100 millioner, som utvilsomt vil være verdens dyreste spiller. Manchester United vil nå være store favoritter til å vinne Premier League, som starter fredag 12. august.

Vi mener åpenbart at det er fullstendig bak mål, å bruke så mye penger på én enkelt spiller, men kan ikke la være å bli imponert over hvor mye som står på spill. Når de antatt rikeste og beste klubbene er villig til å sprenge banken, i et forsøk på å vinne trofeer. Fra før har Mourinho sikret seg Zlatan, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly.

Innen overgangsvinduet stenger i slutten av august, vil det settes ny rekord i omsetning, både hva kjøp og salg i engelsk fotball angår.

Hva mener du? Er det idioti å bruke så mye penger på spillerkjøp, slik Manchester United gjør nå?

 

Vargas

Tags: José Mourinho, Manchester United, Paul Pogba

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferie-slutt, tungt å komme i gang?

Du er nok ikke alene om å komme skikkelig i gang med riktig kosthold og nok trening etter en lang...

Velkommen til Farmen 2016!

I løpet av 2017 vil du se en helt annen type Farmen, med kjente mennesker fra hele landet, som lever...

Lukk