– Et av de aller største navnene i dette overgangsvinduet er utvilsomt Juventus’s store stjerne, Paul Pogba. Ryktene vil ingen ende ta, og siste på den fronten er at Chelsea skal ha kastet seg inn i bud-runden for den tidligere Manchester United spilleren. 

– Fra før kjenner man til interesse fra flere store klubber for den unge midtbanejuvelen. Om det blir Chelsea eller Louis van Gaal og Manchester United som får tilslaget, er det fortsatt seks dager til vi få svar på. Rykter i Italia sier at Juventus har penger nok til å beholde den høye 21 åringen til sommerens overgangsvindu.

Andre rykter som er verdt å nevne få dager før overgangsvinduet stenger 31. januar.

Chelseas Andre Schurrle skal være på vei tilbake til Tyskland, det er Wolfsburg som ønsker hans tjenester. En overgangssum kan komme opp i £27 for 24 åringen. Han kom fra Leverkusen i 2013 for skarve £18 millioner.

Mario_Balotelli_Euro_2012_vs_England_02

Hvilket lag av de største klubbene i Premier League, forsterker stallen best, og hvilke spillere forlater ball-øya for denne gang? Mange spennende spørsmål som vi vil kunne få svar på om ikke mange dagene. Vil f.eks Liverpool selge Balotelli?

– Så er det selvsagt en overgang som overfår det aller meste, ihvertfall med tanke på norske interesser. Martin Ødegaard (16) har signert for selveste Real Madrid, det er nesten ikke til å tro, men det er nå et faktum.

Flere kilder knyttet til det spanske storlaget, mener å vite at den tidligere Strømsgodset-spilleren får £80.000 per uke, noe vi synes er i meste laget for en spiller som ikke kommer til å spille førstelagsfotball, riktig ennå.

Vargas12.com kommer til å fortsette å overvåke overgangsvinduet fram til det stenger, alt du har å gjøre er å stikke innom et par ganger per dag, så vil også du bli oppdatert på spilleroverganger, til og fra de største klubbene.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
14 blogg-tips du bør huske på!

14 blogg-tips du bør huske på! Når du skriver et blogginnlegg som skal ha en misjon, eller et budskap, en...

Lukk