En av verdens mest spennende spillere på verdensmarkedet, Juventus’ egen lille juvel, senket Barcelona nylig, på egenhånd – i Champions League.

Argentineren vil bli linket til alle større klubber i verden, også til England og Premier League i løpet av sommeren. Du bør merke deg navnet, først som sist.

Et lag på ball-øya fikk faktisk muligheten til å kjøpe Dybala for ett par år siden.

 

Manchester Citys manager på den tiden, Manuel Pellegrini valgte heller Swanseas Wilfried Bony for £28 millioner. Nevnte Paulo Dybala kostet £30, men spilleren var kun 21 år den gang og et mer ukjent blad for mange, spilte bra for Palermo, men ble funnet for lett. Men Juventus hadde tro på ham og resten er historie. En eventyrlig historie.

Skal din favorittklubb signere den argentinske spissen i sommer, må de i følge Juventus betale mer enn £100 millioner, om det skulle bli aktuelt. Selvsagt er det lett å være etterpå-klok, siden vi nå kjenner historien til begge disse spillerne, hvor suksess-kurven har gått i hver sin retning.

Wilfried Bony sliter benken i Stoke i Premier League, mens Paulo Dybala spiller på de største scenene, i de viktigste kampene, i verdens største Cup-turnering, på et av de aller beste lagene i verden.

Paulo Dybala er spådd en fantastisk karriere, enda det ikke gir noen garanti å være blant de heteste navnene i verden, i en alder av 23 år, men det hjelper.

Fotballen er i evig endring som samfunnet forøvrig, men noen helter vil aldri bli glemt. Pelé, Maradona og Messi – stjerner på fotball-himmelen til evig tid. Men det kommer alltid ny stjerner til. Heldigvis.

VM i fotball spilles i Russland i 2018 – om Argentina kvalifiserer seg, vil Dybala spille i tospann med den aller største stjernene av dem alle. Men etter mesterskapet, kan rollebyttet være et faktum.

Allegri og Juventus vil åpenbart beholde sin juvel, men alle spillere har sin pris. Paulo Dybala kan bli verdens dyreste spiller i sommer. Merk deg navnet!

 

Kilde: Ht.ly

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
La sevjen stige det er vår!

La sevjen stige det er vår! For mange nordmenn har den sene påsken vært forbundet med reise til lands, til...

Lukk