Hva tenker du på når du hører ordet pedofil? En person som har en seksuell tiltrekning mot barn ikke sant?

Hva ville du gjort om en person i ditt nabolag viste seg å være pedofil?

Jeg er forelder til barn som jeg nødig ønsker å komme nær sådan- Og det tenker selvsagt alle rasjonelle, oppegående, ” friske ” foreldre. Men tenk deg selv det skremmende senarioet at du opplever som forelder, at din sønn blir tatt for pedofile handlinger…

Det er din sønn, du var glad i han før du visste om hans handlinger, du er mest sannsynlig det fortsatt. Men du kan ikke forstå hans handlinger, du vil at han skal bli frisk raskest mulig. Du vil – som en forelder til en overgriper, et monster som er hatet av alle- skal slutte å forgripe seg på uskyldige barn-

Det er en naturlig reaksjon.

Hvordan kan foreldre forgripe seg på egne barn? Også en mor kan være en overgriper, er det er rop om hjelp? Hva skjer opp i hode på slike mennesker. For oss normale så er det jo ren galskap!

Mens politiet har etterforsket den svært alvorlige overgrepssaken i Alvdal, har det ene offeret hatt tett kontakt med sine to tiltalte foreldre. Jenta har i perioder det siste halvåret vært bosatt både hos faren (46) og hos moren (46). Foreldrene, som er to av de fem tiltalte i Alvdal-saken, er bosatt i hver sin kommune.

VG Nett har fått tilgang til meldinger fra det siste halvåret der den tiltalte faren bekrefter at datteren er på besøk hjemme hos ham.

Heller ikke den tiltalte morens forsvarer kjenner i detalj kontakten mellom sin klient og datteren. Den svært alvorlige overgrepssaken i Alvdal skal for retten i Sør-Østerdal tingrett tirsdag.

Og hvor lang straff kan foreldrene få? Tre fire år kanskje? For å ødelgge et liv fullstendig?

Det er vel det som er galskapen oppe i dette. At strafferammen for overgrep er mildere enn for spritsmuglere…

Kan disse menneskene bli normale etter endt soning?

Men kan man behandles og bli helt frisk?

Jeg vet ingenting om pedofile annet enn det som kommer opp i media og det lille jeg har funnet skrevet om det.

Jeg er ikke så sikker på at den pedofile vil gjøre skade, og jeg er ikke sikker på at vedkommende vil annet enn å få tilfredsstilt sine seksulle behov og nytelse-

Ingen har barn som er tilrådelig for den slags. selvfølgelig ikke! Kan det være en av grunnene til at vi så kalt normale hater den pedofile så ettertrykkelig?

Fordi den pedofile vil ha sex med noe som er så dyrebart, kjært og umistelig som egne barn?

Er man pr. definisjon pedofil når man laster ned nakenbilder på ulovlige pornosider på nettet? Er man samfunnets verste fiende når man lider av denne psykiske lidelsen? Bør det innføres dødsstraff for mennesker som utfører pedofile handlinger?

Her er det nok veldig mange som vil svare et rungende JA på alle tre spørsmål-

Men- var ikke den pedofile engang barn? Og hva har skjedd siden da? Skal ikke den pedofile få en rettferdig dom?

Hva gjør at et menneske “vipper over på feil side”- og blir tiltrukket av barn og ikke voksne?

Mange vanskelige spørsmål på et ømtåelig, vanskelig og svært alvorlig tema-

Jeg spør fordi jeg ikke vet og vil vite hvordan det er  mulig. Har den pedofile barn selv- uten å forgripe seg på de? Og kan den pedofile være kvinne?

Pedofili er en parafili der personen er seksuelt tiltrukket primært eller utelukkende til prepubertale eller peripubertale barn. Pedofili er klassifisert som en psykisk lidelse av standard diagnosehåndbøker som DSM IV og ICD-10. En person med denne tiltrekningen kalles pedofil.

I motsetning til den generelt aksepterte medisinske definisjonen, brukes begrepet pedofil også hverdagslig om voksne som er seksuelt tiltrukket til barn eller tenåringer under den lokale seksuelle lavalderen, og om personer som har forgrepet seg seksuelt på et barn.

Begrepet paedophilia erotica ble lansert i 1886 av Richard von Krafft-Ebing, en psykiater fra Wien, i boka Psychopathia sexualis– Han ga de følgende karakteristika:

  • Den seksuelle interessen er til barn, enten prepubertale eller i begynnelsen av puberteten
  • Den seksuelle interessen er den primære, altså utelukkende eller hovedsakelig til barn
  • Den seksuelle interessen vedvarer over tid

Fordi denne definisjonen inkluderer mange tenåringer og prepubertale, spesifiserer enkelte eksperter at interessen må være til barn som er minst fem år yngre enn personen fordi de mener tiltrekning til mindreårige er mer vanlig blant unge mennesker.

Voksne som er seksuelt tiltrukket av barn ble fordelt i følgende kategorier av Krafft-Ebing:

  • a.) pedofil
  • b.) surrogat (det vil si at barnet anses som surrogat for et foretrukket, ikke-tilgjengelig voksent objekt)
  • c.) sadistisk

Hentet fra Wikipedia

Jeg er ingen psykolog og pedofili er så til de grader et tema som er mer tabu enn døden selv, vel det står mer info om døden på nettet, men dog et tabubelagt emne-

Derfor er det skrevet så lite i media om hva leger, psykologer og andre legfolk mener om tema pedofili- Det sitter en nordmann arrestert i Gambia for pedofile handlinger. Og han har endog innrømmet lovbruddene-

Jeg vil ikke gå inn på den saken spesielt da denne er under etterforskning-

Men ville ikke en potensiell pedofil overgriper bli tatt av dage i et fengsel? Er ikke pedofile de absolutt laveste i en rangordning i et fengsel, uansett hvor det er?

 

Her er det flere spørsmål enn svar, og jeg er overbevist om at det er mange flere enn jeg som stiller disse spørsmålene, men tør ikke fordi tema er så ømtålelig og tabubelagt.

Jeg har hatt litt tid med meg selv og min familie om det er smart å skrive om sånne ting, enda jeg har en forholdsvis anonym blogg- Men vi har kommet til at det MÅ skrives om for å få stopp på det. Ingen enkel oppgave- men det er verdt å prøve…

Blir det ikke belyst, skrevet om, snakket om så blir det heller ikke gjort noe med.

På verdensbasis er det mange millioner pedofile, og disse menneskene er en trussel for alle barn, også i Norge.

Jeg skriver dette innlegget for å prøve å finne svar, samt å gjøre det jeg kan for å få slutt på alt som har med den psykiske lidelsen, sykdommen, galskapen og ondskapen som alle foreldre finner avskyende. Pedofili!

Det er med lett hjerte at jeg ønsker alle pedofile bak lås og slå raskest mulig, fordi jeg ser på en pedofil som et sendebud fra helvete!

Men det kan være fordi jeg vet så lite om det…

Er du redd, ensom eller trenger noen å snakke med- ta kontakt med meg og jeg kan sette deg i kontakt med voksne som gir deg trygghet, og ei hand å holde i-

Den som har det hele og fulle ansvaret for at barn i Norge har det bra- er politiker Tora Aasland, og hun er Konstituert barne-, likestillings- og inkluderingsminister fram til 20. mars 2011-

Kan man sammenligne pedofile- med spedalskhet- Ingen vil ta i noen av dem…

Har du noe å spørre henne om, eller  i tvil om hvilke rettigheter du som ung har, mht deg selv og din kropp så er det bare å skrive til henne: Postmottak@bld.dep.no

Det kan være smart å merke mailen med ” til Tora ” da det er litt flere enn hun som arbeider i departamentet- Synes du dette er vanskelig så kan du få en voksen som er veldig snill, og som du stoler på, til å skrive for deg.

En av mine store forbilder er forfatteren og TV- tante fra Portveien 2, Eli Rygg-

Hun er et klokt og fantastisk menneske som har forfattet flere bøker med temaer som ikke er like lett for alle å ta innover seg, men allikevel er en del av livet- Eli Rygg er modig, og skriver om ting mange tenker på, men helst ikke ønsker å snakke om. Takk Eli!

Jeg ønsker å anbefale boken” Jeg sa ikke kom inn ” som berører overgrep mot barn-

 

https://www.elirygg.com/

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest sexye kvinne er…

  Jorunn Stiansen er knall flott. Ingen tvil om det, men hun blir nok slått av Norges mest sexy kvinne...

Lukk