Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre heller! Penger kan være grobunn for hat og misunnelse, men kan også gi deg enorm frihet.

Frihet til å realisere drømmer, reiser og investeringer. Nok penger kan gi deg unike muligheter andre ikke har. Mye penger kan paradoksalt nok også gi flere utfordringen og problemer enn glede.

– Nå i sommer er mange nordmenn litt rikere enn ellers, men for de fleste er disse pengene borte i løpet av året. Har du derimot usannsynlig mye penger, flere millioner på bok, så har du også en enorm mulighet til å gjøre hva du vil når du vil.

Så er det nettopp det da, hvordan skal man kunne skaffe flere millioner på bok?

Enten så må man ha større verdier å selge, man kan være heldig å arve, noen få vinner i Lotto og andre pengespill, men det er ikke mange sammenlignet hvor mange som spiller og som drømmer om den store gevinsten.

Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre heller!
Foto: Privat

Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre heller!

Er man tøff i hodet, har kreative ideer og vet å realisere disse er det en viss sjanse for å lykkes.

Gründere som har en idé som blir til en konkret forretning- har ved en rekke tilfeller blitt svært rike, også i Norge. Kjennemerket eller fellesnevneren for de som blir svært rike er evnen til å jobbe mye.

De har neste for butikk, de vet å behandle sine medarbeidere på en klok og respektfull måte, de har planer de vet hvordan de skal få realisert ved å plukke svært dyktige folk som kan jobben bedre enn seg selv. Svært få gründer lykkes uten meget dyktige og lojale medarbeidere.

Med mye penger kan du gjøre hva du vil når det passer deg best. Du kan velge å tru på egne ferdigheter og realisere drømmen, om du ikke velger å finne opp noe som ingen andre har tenkt på eller velger å starte fra bunnen av som rørlegger-lærling eller pikkolo på Grand Hotel. Det er helt opp til deg å bestemme.

Noen blir rike av å ha nese for god butikk. Petter Stordalen f.eks,  liker å skryte av at han startet som jordbær-selger for så bli en av Norges rikeste. Det stemmer nok, men i mellomtiden tapte Petter både penger og integritet på veien til å bli en av de rikeste hotell-eierne i Europa.

Eier du en eiendom kan du selge denne med en viss fortjeneste, så investerer du gevinsten i en ny eiendom- så fortsetter du å selge med fortjeneste. Kort fortalt ble hotell-kongen og mange milliardæren Olav Thon styrtrik. Det lønner seg sjeldent å låne penger i banken i et forsøk på å bli rik, men noen ganger kan det være tvingende nødvendig.

Odd Reitan eier REMA 1000, Narvesen og 7-Eleven- kjeden. Som han selv liker å fortelle, startet han i mel-skuffen i kjøpmannsdisken hos sin far i Trondheim for ca hundre år siden. Nå er han kanskje Norges mektigste gründer innen dagligvarebransjen. Colonialmajor, Reitan er god for mange milliarder kroner.

Du kan bli hva du vil, du kan også bli hvor rik du vil- bare du vet å sette dine hårete mål ut i livet. Det sitter i mellom ørene, har du trua kan du nå dine mål.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexleketøy- La en dildo eller en vibrator være sentralt når dere skal leke

Sexleketøy- La en dildo eller en vibrator være sentralt når dere skal leke. Trodde du sexleketøy var forbeholdt kvinnene? Vel,...

Adeus Brasil! Tyskland knuste Brasil!

Før det var gått 20 minutter av semifinalen mellom Brasil og Tyskland, var det noe galt som ikke var riktig....

Lukk