Per Joar Hansen er en meget dyktig fotballtrener, men om Rosenborg skal tilbake til da de var et fryktet lag både hjemme og ute, bør de tenke nytt.

Perry har vært hovedtrener på Lerkendal og ble funnet for lett den gang.

Nå må den sovende giganten våkne opp.

Jan Jönsson tok bronse i årets Tippeliga, det holder ikke mål om målet var gull. Da er det merkelig at lederne i Norges største fotballklubb tror at løsningen ligger i en tidligere trener.

. Jeg tror faktisk det bør ny koster på flere hold på brakka i Trondheim. Erik Hoftun, den gamle midtstopper-kjempen har garantert et hjerte for klubben, det samme hadde en annen midtstopper-kjempe Rune Bratseth. Det bør nå være klokt å se utenfor brakkas fire vegger for å få inn nye ideer.

– Hvis klubben skal drives av gamle helter, nettopp fordi de hører til på Lerkendal så vil de heller aldri lykkes. Inn må det komme kompetente folk i alle ledd, også helt på toppen. Upopulært, men veldig nødvendig.

Adressa.no er ikke mer kreativ enn at de foreslår fire tidligere trenere som de mest aktuelle for å ta over på Lerkendal. Det i seg selv er en uting.

Man må løfte blikket ut og opp.

– Mulig kunne Kjetil Rekdal ha vært et godt alternativ, men han er nok spikret for jobben i NFF etter Drillo. Rosenborg må ut av Norge og betale det det koster for å få en dyktig internasjonal trener som kan bringe tilbake storhetstiden til et kresent trønder publikum.

Perry har gjort en god jobb som trener for Norge 21, men å gi han en sjanse nr to blir som å håpe på at konfirmasjonsdressen fortsatt passer, det gjør den neppe.

Rosenborg må tørre å tenke nytt, slutte med å bruke gamle helter til alle andre roller i klubben bare fordi de har et godt hjerte for klubben.

– Å drive en stor fotballklubb er tøff business, man må være profesjonell i alle ledd, ikke minst på trener siden. «Trollungan» har ingen mulighet til å ta igjen Molde om de tror de kan bruke kruttet to ganger.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Hver gang vi møtes» sesong 2 får deg til å gråte som et barn

Arvesølvet, norsk musikk på sitt aller beste. Fordelt på 7 av de fremste artistene vi har. De magiske låtene vi...

Kvinner har sex med kvinner for sexens skyld

I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å...

Lukk