Per Sandberg (52) er sannsynligvis den eneste politiker i Norge som har vært full på Stortingets talerstol, han er den eneste politiker i Norge som klarte å si at AP spilte offer etter 22.juli.

Per Sandberg er politiker som FRP bør kaste på hue og ræva ut av partiet før han klarer å gjøre mer skade.

Per Sandberg (52) FRP Foto: DT.no

-Makan til hårsår amatør skal man lenge etter, og det er helt forkastelig at en slik fyr kan sitte som leder av Justiskomiteen og folkevalgt politiker. Her bør Siv Jensen, som leder for FRP sette ned benet og få orden i egne rekker før Sanberg klarer å ødelegge mer for partiet enn det ha nallerede har gjort.

-En politiker skal gå foran som et godt eksempel for sine medmennesker, og alltid forstå at man er en offentlig person. Han kan ikke sitte på lørdagskvelden i halvfylla å slenge dritt om enkelt menneske slik Sandberg nå har gjort.

På sin Facebook-profil skriver Sandberg:

Dette innlegget har fått over 400 «likes» på Facebook-gruppa til Per Sandberg. Bernt Barstad synes Per Sandberg gikk langt over streken. (Foto: FAKSIMILE FACEBOOK)

– Selvsagt må Per Sandberg få forsvare personlig kritikk, men han kan ikke som politiker skrive at en enkelt person er mislykket. Personene det handler om heter Bert Barstad  og du får min fulle sympati mot Sandberg, som nok en gang går langt over streken for hva en politiker kan tillate seg.

En politiker skal først og fremst oppføre seg som folk, fordi han er ansatt av folket som politiker på Stortinget. Per Sandberg vet helt åpenbart ikke hva oppførsel er.

Uansett hvor irritert man blir av personlig kritikk så må man huske på å holde seg til saken, ikke minst fordi han har et ansvar som stortingspolitiker.

FRP er kjent for å ha det høyt under taket, men med denne Per Sandberg som er et av partiets ansikt utad er jeg overbevist om at det ikke gagner partiet.

Hvis politiker skal legge seg på et slikt lavmål-nivå som det Sandberg gjør her vil det ikke bli enkelt å skaffe stemmer til neste års Stortingsvalg.

Per Sandberg, det er helt åpenbart hvem som er klovnen!

Kilde: Adressa.no

 

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
MARS-landingen et viktig skritt mot liv i universet?

Det er ikke de guttene og jentene som var mest opptatt av det motsatte kjønn, eller samme kjønn for den...

Telenors kundeservice en trist opplevelse!

Stadig fler Telenor-kunder opplever å få alt annet enn forventet service. Ønsker Telenor at kundene skal gå til konkurrentene? Tvilsomt, men...

Lukk