Perfekt bad – ikke fornøyd? Les! Vi bruker stadig mer tid på det viktigste rommet i huset – nemlig badet.

Fra fødsel til grav bruker vi flere år av våre liv ved vasken, på toalettet, i dusen eller i badekaret. Nettopp derfor bør badet også være av en viss kvalitet, til ditt eget beste.

Vi er ikke helt sikre, men ryktenen forteller at det var så mange tyske arbeidere på fabrikken Iföverket i Skåne, som uttalte den svenske V, som i Ivösjøen like ved, som en F. Dermed ble bedriftsnavnet til Ifö, resten er som kjent historie.

Etter dette har millioner av mennesker i Skandinavia, valgt et produkt eller fler, produsert av profesjonelle fagfolk som har kvalitet i blodet. Porselenet blir fortsatt hentet ut, fra de rike kalkbruddene hvor forekomster av kalkstein og kaloin, ved den velkjente og vakre Ivösjøen, Skånes største innsjø.

Svensk kvalitet, på ditt bad, er åpenbart ikke bare toalettet som ofte er av porselen, men du kan få produkter produsert i chrome, rustfritt stål, speil, VVS-produkter, skap eller annet tilbehør.

Før i tiden, var badet et sted man gjorde sitt fornødne, vasket seg og tok en rask kattevask i dusjen og knapp nok det. Et sted man var minst mulig, nå derimot, vil man helst ikke forlate et moderne bad.

Perfekt bad - ikke fornøyd? Les!
Perfekt bad - ikke fornøyd? Les!

I en moderne bolig, skal badet være tidløst, fornøyelig og innbydende, men først og fremst funksjonelt, med gode kvalitetsprodukt i alle ledd. Fra servant til toalett, fra dusj til bide, fra badekar til de små, men akk så viktige detaljene i de rustfri håndkle-holderne.

Perfekt bad – ikke fornøyd? Les!

Når du skal plukke dine produkter til ditt perfekte bad, vil du at alt skal bli som du vil. Da teller kvalitet, i hele det viktige rommet. Du vil at både husstandens medlemmer og dine gjester skal trives på ditt nye bad. Hver gang.

Ja da, det er riktig. Det handler om pris, og det er ofte det dyreste rommet i huset, badet. Men, det er som sagt også det viktigste. Her er det forbudt å gå på akkord med sikkerheten. Velger du vekk autoriserte fagfolk til å gjøre jobben, og forsøker å spare noen kroner på å velge B-varer her – kan det virkelig bli dyrt for deg.

Enten du velger asymetriske hjørneservanter, veggmontert toalett i porselen eller børstet stål, dusjkabinett eller hjørnebadekar, hjelper det lite – om du ikke sørger for at det er et godt grunnarbeid som er gjort hele veien, fra gulv til tak.

Dessverre kan du få problemer med å få dekket vannskader o.l hos forsikringsselskapet, om det viser seg at det ikke er autoriserte fagfolk som har gjort jobben, på ditt bad. Du vil selvsagt sove bedre, om du vet at alt er som det skal. Og når badet ditt da, endelig står klart, vil du håpe på besøk, så ofte som mulig.

Ifö har produsert kvalitetsprodukter til kresne skandinaver siden, 1887.

Ifö er i dag eide av det kvalitetssikre mulitkonsernet Geberit, derfor er også kvaliteten på alle produkter fra Ifö, sikret. Skal du invester i et nytt bad, kommer du ikke unna Ifös kompromissløse kvalitet, om du vil ha det aller beste.

Gjør deg selv en tjeneste, velg på øverste (bade)hylle, når du skal velge produkter til ditt baderom, som varer langt inn i evigheten.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Priskrigen har kun én vinner …

Priskrigen har kun én vinner, og konkurransen om å være billigst, raser i Norge, og nivået er brennhet. Hvem som...

Lukk