Perfekt sex? Du oppnår det slik … ved å ta dine seksuelle fantasier på alvor, ved å tenke båe egen nytelse framfor andres. Dine sexleker er viktigere enn alle andres og dine orgasmer er gull verdt. Kun på den måten vil du oppnå fullkommen sex og evige orgasmer – ved å ta deg selv høytidelig.

Det er det mange unge gutter og jenter, eller skal vi heller alle kalle dem unge kvinner og menn slik at vi ikke havner i fella for å skape aldersdebatt rundt våre artikler. Når det er sagt, vet de fleste at gutter og jenter er nysgjerrige på at som har å gjøre om kropp i svært ung alder. Den debatten sparer vi til et annet innlegg. Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Lest? Her er de beste orgasme triksene!

Perfekt sex er oppnåelig for alle friske og kjønnsmodne mennesker, så lenge de selv vet hva de tenner på og ønsker å oppnå. Som vi har vært inne på tidligere, det å faktisk jakte på klimaks og sprutorgasme, kan være årsaken til at man ikke oppnår verken nytelse eller orgasme. Man bruker for mye energi og fokus på det som skal komme til slutt, at man glemmer det som er i mellom.

Perfekt sex? Du oppnår det slik ...
Perfekt sex? Du oppnår det slik ...
Perfekt sex? Du oppnår det slik ...

Menns orgasme og nytelse er selvsagt minst like viktig som kvinners lykke og velvære. Det vet alle, at man bør være likestilt i den anledning. Hver mann sin høne, for å putte det i politikkens formuleringer.

Men, og dette er viktig for begge parter, menn har ikke en større evne til å oppnå klimaks flere ganger etter hverandre, men de har evnen til å bli kåt, flere ganger per dag, til tross for allerede oppnås klimaks og orgasme et par timer tidligere.

Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Er det rart menn gjør mye rart i jakten på ny orgasme? De er ikke kåte hele tiden, disse norske utskjelte menneskene, disse mennene, som blir beskyldt for alt mulig rart. Som om det å være ofte kåt, var en forbrytelse. Det er jo ikke det, det er først og fremst en menneskerett. Dessverre blir noen menn misforstått som en grisete bølle, fordi de håndtere saken klønete.

Bør ikke orgasme-jakten være over nå? Når du kjenner det bobler i hele kroppen, og du blir så kåt at du bare må ha sex, utløsning eller orgasme, aller helst alt på én gang – kan gode råd være dyre.

Det er ikke alltid at det passer seg, tid og sted har en direkte innvirkning på hvordan du skal lykkes med å få til en kjappis, alene eller sammen med en partner, elsker eller tilfeldig likesinnede. Du vet det er mange kvinners våte drøm eller fantasi? Å ha tilfeldig sex med en fremmed?

Heldigvis er det helt ok å innrømme og langt vanligere; til og med for trauste nordmenn å onanere. Fortsatt snakkes det lite om tema, det skrives også for lite om sex, onani og orgasme i norske medier. Noen hårete bloggere tør og gjør det veldig bra.

Heldigvis er sex, orgasme og onani kommet for å bli. For noen blir det for mye av det gode, for andre blir det aldri nok. Nordmenn har en fetish som overgår alt annet – det er sex i det fri. Sommeren er her og tusenvis av nordmenn bruker naturen for å hygge seg.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Våre menneskelige drifter er sterke for at vi skal formere oss og føre verden videre. Slekt skal følge slekters gang osv. Men vi har mye mer sex enn det som skal til for å lage barn. Heldigvis finnes det god prevensjon for begge kjønn. Det frigir muligheter. Sex og orgasmen er i fokus, enten man har sex med seg selv, kvinner, menn eller begge.

Perfekt sex? Du oppnår det slik ...

Solen som varmer vinterblek hud frigir lyster og drifter i sinnet som gjør det så enkelt å begynne å tenke vovede tanker. Forbudte fantasier og som lar saftene renne, både for han og henne. 

Kåtheten som herjer i kroppen er fin for de fleste. Selv single, som ikke har umiddelbar tilgang til sex – gleder seg over årstiden. Både kvinner og menn, runker i skogen.

Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Å sprute

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden, er nemlig stor stas for noen. Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

En G-punkt stav vil kunne gjøre jobben langt lettere. Både om du er singel og alene under akten, eller får hjelp av elskeren din. Selvsagt er all informasjon om tema sprutorgasme svært tabubelagt.

Du vil nette oppnå perfekt sex og dundrende orgasmer om du ikke begynner å ta deg selv, din kropp, din seksualitet og dine behov, på største alvor. La oss gi deg et eksempel fra virkeligheten, kanskje fra en du vet godt hvem er: Smellvakre Ulrikke Falck.

Ulrikke Falck

Smellvakre Ulrikke Falck, som du husker fra braksuksessen, SKAM, innrømmet nylig at hun hadde investert i sin første vibrator, via sin populære Instagram-konto, hvor hun ærlig forklarte hva det gjorde med henne, alle disse orgasmene.

Hva tror du det gjør med omsetningen for norske nettbutikker som selger vibratorer, dildoer, butt plugg m.m? At en så viktig sosiale stemme, forteller ærlig og ekte at hun endelig vet hva nytelse er?

Vargas12.com skriver om det du tenker ofte på, det mange tør å tenke på i enerom, men som ikke er aktuelt å snakke om i plenum når man er bare ung og kåt, når man kanskje onanerer oftere enn noen gang, men ser på det som både skammelig og ulovlig.

Det er der det stopper opp, derfor lykkes mange aldri, fordi de tror de gjør noe ingen andre driver med, noen tror de er seksuelle avvikere, men har heller en fetisj som slett ikke er verken unormal eller spesiell.

Vargas12.com

Derfor finner du denne informasjonen på denne bloggen. Vargas12.com går som kjent lengre enn de fleste for å normalisere det mange tenker, men ikke tør å diskutere eller snakke om i plenum. Bare fantasere om i enerom.

Heldigvis, tør vi å skrive om det du tør å snakke om i morgen. Benytt muligheten til å få vårt nyhetsbrev, hver dag, gratis og uforpliktende. Vi skriver om det mange vil diskutere – når tabuene er brutt.

Vargas

Pin It on Pinterest