Danske Petra Nagel (32) jobber som TV-jounalist og ønsker å forandre på kroppen sin før hun skal flytte sammen med kjæresten Asbjørn.

Det har endt med en TV-serie på 8 episoder der man følger Petras kamp om å endre innstillingen til egen kropp og lære seg å elske sitt utseende. (se link til serien nederst i denne artikkelen)

Lest? Dørstokkmila – er du lat?

Så lenge Petra kan huske, har hun vært uvenn med kroppen sin. Hun synes hele tiden at den er feil, for stygg og for tykk.
Det har satt en mental bremse på å  gå på stranden i bikini og gå i tette klær, og Petra har kommet til at hun kvier seg ved å se synet av  sin nakne kropp i speilet. Noe må gjøres, hun tar tyren ved hornene.

Foto: DR.ung

Nå har hun blitt lei av å fylle hodet med mye negative tanker der “kropp” har tatt all fokus, og når en solferie med kjæresten står for døren, bestemmer hun seg for å ta kampen mot de negative tankene.

Men hva skjer? Er det kosthold og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexy undertøy? Eller har Petra blitt vant til å ha det slik som hun ser i speilet.

Lest? God helse? Hva er det? 

Gjennom åtte programmer følger vi Petras personlige reise for å svare på spørsmålet: Hvordan lærer du å elske kroppen din?
I det første programmet utfordrer Petra seg med 21 dagers trening. Hvor høy er prisen på den velutdannede vakre kroppen, og er det veien videre, når Petra ønsker å lære å elske seg selv?

Gjennom 8 episoder på Dansk TV, ser du Petras forvandling fra usikker og tankefull, til sexy, flott og selvsikker med en livsstilsendring som alle kan lykkes med – med litt mot og selvinnsikt.

Se alle episodene om Petras forvandling her!  

 

Kilde DK.DR

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dørstokkmila – er du lat?

Mange foretrekker å ligge på sofaen framfor å komme seg ut å bevege på seg for helsas skyld. Dørstokkmila er...

Lukk