Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til knærne engang! Makan til sludder å vås det er med denne Northug- Man kunne se primadonnanykkene allerede for mange år siden med useriøse og barnslige uttrykk hvis han vant et skirenn. Det er lov å være glad når man vinner, noe annet er det å hovere…

Furtet som en bortskjemt unge når NRK ville ha noen ord midt under OL- Nei, han kommer ikke til å bli noen skikonge for meg. Oppfør deg som folk først og fremst Northug.

Når det er sagt så kan han ikke noe for at noen skriver feilaktige opplysninger om ham selv i en bok- Men han kan jo holde seg på pressekonferansen til den er slutt…

Når forfatteren heter Otto Ulseth så bør man vite at det kan være både sludder og vås i den boka-

Pappa Northug sa akkurat på radioen at det var pga farmors begravelse. På tirsdag… at unge Northug ikke holdt ut helt til slutt.

Da TV2s journalist spurte Ulseth om han kunne spørre Northug om hva som skjedde under OL i Vancouver, reiste Northug seg og gikk fra pressekonferansen.

Ifølge TV2-sporten sa han «Det er det bare jeg som vet» i det han gikk ut av salen.

Ulseth forklarte før pressekonferansen at Northug fremdeles sørger over farmorens bortgang, og derfor stilte motvillig opp til lanseringen. Han ville ikke svare på spørsmål fra andre enn forfatter Ulseth.

Man skal ha respekt for folk som søger for familiemedlemmers bortgang, men da burde kanskje Nothug heller holdt seg hjemme.

Dæhlie mente en avtale med Red Bull var for kontroversiell, og gikk åpent ut i media med sin skepsis til Northugs sponsorvalg.

Det de færreste vet er at 43-åringen, som har vunnet 17 VM- og OL-gull til sammen, aktivt jobbet i kulissene for å gi Northug andre sponsoralternativer.

Jeg skjønner godt at Petter Northug drikker Red Bull, og vil være talsperon for selskapet. Utelukkende for pengenes skyld selvsagt.  Kan du se for deg Bjørn Dæhlie i skiløypene på 90 tallet, med reklame for- » Tonic Water»? ( blandevann til drinker)- ikke jeg heller! Petter Northug er ei kjerring fordi han han ikke er idrettsmann på de rette premissene. Han går fort på ski, men man kan mistenke han for å gjøre det for å få høye pengepremier-

Da blir han heller ingen skikkelig helt på riktig måte etter mitt syn-

OL vinnere skal ha de riktige verdiene og holdningene- Red Bull er bullshit, og har ingenting i toppidretten å gjøre-

Dæhlie var den store eneren på det norske langrennslandslaget på 90-tallet. Ikke helt ulikt slik situasjonen er for Northug nå.

For Dæhlie betød det fire-fem private sponsorer, samt egne avtaler med Norges skiforbund egne sponsorer.

– Det vil si at det er en viss forskjellsbehandling, men samtidig opprettholdes økonomien til Norges Skiforbund, sa han til TV 2 i november i fjor.

Northug valgte å ikke høre på rådene fra den meritterte langrennsstjernen, og signerte til slutt en avtale med leskedrikkprodusenten. Det likte ikke Dæhlie.

Ole Gunnar Solskjær, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie vil for all framtid framstå som ekte vinnere, ekte idrettshelter på riktige premisser-

– Det er mye trøkk. Hvis han hadde sagt ja til alt, hadde han ikke hatt tid til å være skiløper. VM på hjemmebane blir en fest, og vårt beste bidrag er prestasjoner i sporet, sier Northug.

– Hva sier Petter selv om all oppmerksomheten?

– Han er opptatt av å få nok ro til å kunne trene godt, men stiller opp på pressekonferansene for å svare på spørsmål, sier John Northug.

ÅH, Jeg orker ikke snakke med pressen… det er så slitsomt. ER det mulig?! 

Petter Northug har mye å lære og en lang vei å gå- Mye tyder på at det er han ikke villig til, og vil heller derfor aldri få samme status.

Kilde

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10011074

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10034550

http://www.dagbladet.no/2010/11/04/sport/langrenn/ski/petter_northug/biografi/14145789/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
E.colli bakterien dreper

  Igjen er barn blitt smittet av den svært alvorlige bakterien som i verste tilfelle kan føre til døden-  ...

Mine favoritt bloggere

  Det er veldig mange bloggere i Norge. Helt sikkert for mange, og ikke alle er av samme kvalitet, dessverre-...

Lukk