Petter Northug i bilkrasj og fyllekjøring? En Audi A 7 S-Line til 1.1 millioner kroner kjørte over en rundkjøring og inn i autovernet på Byåsen natt til søndag 4. mai.

Bilen, som er totalvrak skal være registrert på Norges ski-ess. Petter Northug (28).

I følge politiet skal det være mistanke om promillekjøring og to personer er innbrakt til politiet. Den ene stakk av fra ulykken, men ble senere funnet på sin bopel.

– En av disse skal også være skadet og har vært innom sykehus for sjekk. Hvem av de to mennene som kjørte den flotte Audien med 204 hestekrefter er fortsatt ikke kjent. Er det Petter Selv som har krasjet bilen og i tillegg ha vært påvirket av alkohol eller andre stoffer kan ski-karrieren være i umiddelbar fare.

Bilen skal være en gave fra Audi som en del av en sponsorpakke med Petter Northug.

På stedet der ulykken inntraff er det 40 km/t-grense. Det er liten tvil om at farten har vært betydelig over fartsgrensen når man ser deomfattende skadene det er på million-bilen.

Petter Northug i bilkrasj og fyllekjøring?
Audi A 7 S-Line lik Northugs bil
Petter Northug i bilkrasj og fyllekjøring?

Verken politiet eller Northugs manager, Are Sørum Langås vil si noe om hvem som førte bilen da den krasjet, men det er bekreftet at er Petters bil. Hva COOP, Northugs hovedsponsor mener om saken kan man vel tenke seg. De følger politiets arbeid og etterforskning rundt ulykken nøye.

Viser det seg at det faktisk er deres samarbeidspartner som har kjørt bilen, vil det kunne få alvorlige konsekvenser for videre samarbeide.

Petter Northug er en av Norges mest kjente vinteridrettsutøvere og samtlige norske og svenske medier har denne saken på sine førstesider, rett etter ulykken. Aftonbladet og Expressen har dette som hovedoppslag via sine nettaviser søndag.

Det er ingen hemmelighet at “svenske-dødaren” Northug er et yndet objekt å skrive om i Sverige. For et pat år siden ble trønderen stemt fram som årets idrettsnavn, i Sverige.

Viser det seg at Northug nå har kjørt i fylla kan han risikere å bli langt mindre populær både ute og hjemme. Fyllekjøring er uakseptabelt både for Jørgen Hattemaker og Kong Salomo.

Kilde: Adressa.no

Foto: Flickr/Eddy CJ  og TV2 Kommunikasjonsavdelingen

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solskjær og Cardiff rykket ned!

Hvis, og det får man selvsagt håpe- skal Ole Gunnar Solskjær ta sitt lag Cardiff gjennom 46 nådeløse fotballkamper i...

Lukk