Tour de Ski er i gang, og det er bare noen uker til VM i Val di Femme i Italia. Alle som elsker skisport og kampen mellom Norge og Sverige i sporet har mye å glede seg til. 

Ikke minst Northugs kamp mot Hellener og Co.

Etter alt å dømme er det Dario Cologna som blir Northugs tøffeste motstander til sammenlagtseiren. Sveitseren har vunnet tre år på rad, og legger ikke skjul på at han er på jakt etter sin fjerde seier.

– Det har han gjort så å si uten hjelp fra lagkameratene.Petter Northug har sagt at det kan være svært avgjørende å få hjelp av lagkamerater i visse etapper av årets Tour de Ski. Trønderen er ikke fremmed for tanken å lønne løpere av egen lomme for å få hjelp i de viktigste rennene, i ren Tour de France stil. En velkjent strategi fra sykkelsporten.

Petter Northug (25) Foto: Trønderavisa.no

Petter Northug har gjort alle forberedelser mulig foran denne sesongen, og har leid egen buss til seg selv og sitt team. Her får han ro og fred i mellom løpene. I fjor satt han i en kald bil i store perioder i ventetiden mellom sprintrennene, det er en lite optimal forberedelse for eksplosiv idrett.

Svenskene elsker å hate Petter for alt det han er verdt, og i følge svenske medier er det lite som skiller det norske støtteapparatet fra det svenske. Det viktigste er selvsagt skiløperne som skal gå skiløp, der har Norge en enorm fordel.

Vi har Petter Northug.

En soleklar favoritt til å vinne den ekstreme Tour de Ski, som krever mange gode og harde løp med liten tid til rekonvalesens. Petter ser på svenskene som de viktigste løperne å slå, både i hver etappe og sammenlagt.

– Nevnte Cologna skal ikke være så hypp som tidligere på å vinne Touren, han satser denne sesongen på VM. Allikevel skal man være obs på den bunnsterke sveitseren som er god nok til å vinne hvert eneste løp han stiller til start på.

Petter er i kanonform, det vil både Cologna, Hellener og de andre svenskene merke til gangs.

Det er bare å benke seg foran storskjermen og nyte stor idrett med norske briller. Bare innrøm at du elsker det.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinners sprutorgasme den nye vinen?

Kvinners sprutorgasme den nye vinen? Både kvinner og menn ser ut til å nyte kvinnens evne til å ejakulere. Dette...

Du vil ha mer penger enn noen gang i 2013

Forutsetningen er selvsagt om du har fast inntekt, har en partner som også har en sikker inntekt og du bør...

Lukk