Blant annet under Tour de Ski var det mange nordmenn fra Norge som hadde tatt veien til Italia for å heie på 25 åringen som var (som vanlig) en av favorittene til å vinne. Det gikk dessverre ikke i år da Dario Cologna ble for sterk sammenlagt. 

Vasaloppet next for Northug og hans stadig voksende fan klubb.

Petter har inngått et samarbeid med Team United Bakeries. De skal hjelpe ski-esset med utstyr i forkant av løpet, drikke underveis og taktiske forberedelser som er svært viktig i så lange løp.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mABgC9B-eCE[/youtube]

Bare en ting kan berge inneværende sesong for Petter Northug, å banke en svenske eller to i deres ærverdige lang-løp, Vasaloppet.

Vasaloppet går 4. mars,  så starter planleggingen før neste års VM. Da ønsker Northug å ha mye folk på plass for å støtte seg.

Jeg gleder meg til Val di Fiemme neste år, både Tour de Ski og VM går jo samme sted, så jeg håper på tallrik og høylydt støtte når startskuddet går, forteller Northug etter mål-gang i Tour de Ski.

Petter Northug er minst like populær i Sverige som i Norge, så potensiale er enormt. Det er all grunn til å tro at han innen Ski VM 2013 har den største fan base i verden, i hvertfall for skiløpere.

– Petter Northug er kjent for å si det han mener, noen ganger sier han det han ikke mener også når det koker som mest. Han får mer enn en million kroner for å stille i årets siste viktige konkurranse, Vasaloppet. Han får et ukjent beløp for å være leskedrikk giganten «Red Bull» sitt ansikt utad, og han spiller profesjonell poker så snart han får tid.

En fyr med mange baller i luften på en gang, men gjør alltid ting på sin måte.

Verdens kanskje beste skiløper er en kontroversiell fyr, som går egne veier uten at han bryr seg så mye om hva andre mener. Han ER norsk skisports flaggskip på herresiden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sw4sUi0Ml1E[/youtube]

At Nothug ikke fikk en eneste pris på Idretts-gallaen nylig er en flause av de sjeldne og sannsynligvis fordi Petter er Petter.

Han burde selvsagt fått en pris for den innsats han gav det norsk folk under ski VM i Holmenkollen. Han burde fått en pris for 5- mila alene etter min mening.

De høye herrer i skiforbundet burde selvsagt trykket på for å få Northug opp og fram. Dessverre så ser man at Janteloven er så alt for sterk i Norge fortsatt. Du skal ikke stikke deg ut, eller -tro at du er bedre enn alle andre- mentaliteten som nordmenn spesielt er så kjent for å ha.

Den bomsterke trønderen ble kåret til årets idrettsnavn i Sverige…

Jeg mener at idrettsnorge trenger en fyr som Northug. Petter er en fargeklatt av de sjeldne som kan forsvinne om han ikke blir anerkjent for den han er. Verdens beste skiløper.

Ønsker du også å bli med i Petter Northugs fan klubb er det bare å trykke her.

 

Vargas

 

Kilde

 

Vi menn.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Til alle Beliebers- her er en smakebit av Justins kommende album

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fC67qQisaZA[/youtube] Justin blir snart 18 år da vil ting endre seg, og han vil bli langt mer synlig i internasjonal...

Hvordan man blir til bør være på skoleplan allerede fra første klasse

  Forplantningslære er sikkert ikke verdens mest spennende skoletimer, men det er viktig at barn allerede fra skolealder vet  hvordan...

Lukk