Med en enorm service-buss med eget massasjerom og flest fans av alle i ski sirkuset, skal Petter endelige gå til topps i det prestisjetunge løpet som starter 29.desember til 6. januar.

– Petter Northug er minst like populær i Sverige som i Norge, så potensiale er enormt. Det er all grunn til å tro at han innen Ski VM 2013 har den største fan-base i verden, ihvertfall for skiløpere.

– Den verbale biten vil nok også være på plass om det går som forventet i Tour de Ski. Petter elsker å terge svenskene, men er meget populær hos søta bror. Han ble kåret til årets idrettsutøver i Sverige, det sier sitt om hans status i grannelandet.

Petter Northug må finne seg i å ha et favorittstempel i årets Tour De Ski.

Ønsker du å bli en av de som heier 25 åringen fram i løypene så har du sjansen til å melde deg inn i en stadig voksende fan-klubb, nettsiden finnes på Facebook.com.

Ingen andre skiløpere er i nærheten med å få med seg et slikt støtteapparat som Northug.

– Han har tusenvis av fans i løypene og langt fler støttespillere enn de andre utøverne rundt seg til enhver tid. Mye er lagt til rette for at dette er sesongen Petter Northug skal vinne alt som vinnes kan.

Da starter han med Tour de Ski.

 

Luksuss buss gir gull? Foto: Nyvri.no

Marit Bjørgen (32) er kanskje en enda større favoritt enn Petter til å vinne sammenlagtseieren i sesongen nest viktigste konkurranse. Rognes-ekspressen har allerede bevist for Kowalczyk, de andre norske og ikke minst seg selv at former er god.

Marit Bjørgen Foto: Fokusert.no

Nå er det viktig å hvile seg god til Touren, som er en kraftprøve av de helt sjeldne. Bjørgen er på høydeopphold i Italia der hun trives usedvanlig godt.

– 32 åringen har sagt i intervjuer at hun aller helst ønsker seg fler lange løp i Touren, og mindre sprintløp som hun ikke liker så godt. Allikevel satser den blide og meget populære ski-dronninga på å gå helt til topps som første norske skiløper noen gang.

Privat er Norges mest populære idrettskvinne samboer med tidligere kombinert-olympiskmester og verdensmester Fred Børre Lundberg (42). Hun har i følge magasiner i fra den kulørte presse veldig lyst på barn, men har først klare planer for å være gullkandidat til OL i Sotsji i 2014.

– For alle oss som er glade i store sportsbegivenheter er det svært mye å se fram til, spesielt med norske farger i øynene. Tour de Ski starter 29. desember i Oberhof (Tyskland) og avsluttes i Val di Femme (Italia) 6. januar 2013.

Svenskene heier på Marit og Petter om ingen svensker er med helt i toppen. Sesongen store høydepunkt denne vinteren er selvsagt VM som også går i Val di Femme.

Bring on Tour de Ski!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mario Balotelli- klovn eller artist?

Manchester Citys unge italienske spiss ser ikke lenger ut til å være villig til å prøve å spille fotball som...

Tone Damli gravid?

Tidligere Idol deltager, nå snart meget aktuell som Idol-dommer Tone Damli er en meget omtalt vakker kvinne. Fotomodellen, artisten og...

Lukk