Da Sjur Røthe (24) stengte Hellner i stafetten nylig og vant, fikk Røthe en gratulasjons SMS fra Petter Northug (25). 

– Svenskene klagde sperringen inn til det internasjonale skiforbundets jury, uten å få medhold. Det gjør ikke svenskene mindre forbandet. Nå nærmer det seg raskt VM i Val di Femme. Der kommer Petter Northugs “krig” med svenskene være mer i fokus enn noen gang.

På TV2 i Norge går det nå en TV serie som heter “Sirkus Northug”, her får man innblikk i hvordan livet til ski-kongen er, både privat og forretningsmessig. Petter får mange hundre kommersielle henvendelser hver eneste uke.

Kanskje ikke så rart at han må ha egen buss under mesterskap, for å få være i fred til å konsentrere seg om jobben han skal gjøre i skisporet. Nemlig å slå flest mulig svensker.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Zdae6wGw8s[/youtube]

Fra 21. februar til 3. februar vil halve Norge flytte til Italia. Petter Northug vil komme med den største fan-klubben i skisportens historie, bare for å ta flest mulig medaljer foran svenskene.

Mange synes fighten med svenskene kan gå litt langt, faktum er at mange nordmenn elsker når Petter Northug vinner, og helst foran en svensk skiløper.

Sett av tid til å se VM på ski fra Val di Femme, sannsynligvis er det nordmenn på pallen i de fleste konkurranser, både på herre- og kvinne siden.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bruddet- Ikke gå, bli litt til vær så snill!?

Bruddet, det mest smertefulle av dem alle. Det som ikke gror, det du ikke kommer over noen gang. - Du husker øynene...

Lukk