Petter Stordalen(50) bruker 16.mai til å feste, og er det noe Porsgrunn-mannen kan så er det å feste. Alle fester som Stordalen er arrangør for, er det noe ekstra stas med, de fleste på gjestelisten er kjendiser og finansfolk fra Norge. I år er det svensker av den ypperste elite som kommer. 

Folk flest klarer ikke å sette seg inn i hvordan Petter Stordalen og kona Gunnhild lever. For mange er Stordalen en vemmelig liten faen som bruker store ord om det meste når han uttaler seg i media, aller mest om seg selv.

Man skal allikevel være klar over at Stordalen ikke bare er en storkjefta festløve, han er også en meget dyktig forretningsmann.

Petter Anker Stordalen

Petter Stordalen (50) Foto: Kjetil Ree

Nordic Choice Hotels” er Skandinavias største hotellkjede med 176 hotell i flere forskjellig land. Petter Stordalen er blant de største arbeidsgiverne i  Norge og er god for mer enn 10 milliarder kroner. Han startet med å selge jordbær på torvet i Porsgrunn, og var Norges yngste senterleder når han tok over City Syd i Trondheim som 24 åring.

Petter Stordalen er også en ivrig kunstsamler, med blant annet kunst fra Andy Warhol og Julian Opie.

Petter Stordalen er muligens en liten fyr, men han har store hårete baller som passer en fyr med hårete mål.

16. mai 2013 er det ny fest hos Stordalen og nå er det svenskene som er bedt til bords. Selvsagt spares det ikke på konfekten. Petter Stordalen slår på stortromma og svir like godt av 4 millioner kroner på fest med sine svenske VIP-gjester.

Carola, Efva Attling med kjæresten Eva Dahlgren skal være på gjestelisten i fra Søta Bror. Av norske kjendiser som kommer er Trygve Hegnar, Marte Krogh, Aksel Lund Svindal, Øystein Stray Spetalen og Bjørn Dæhlie verdt å nevne. Mer enn 300 gjester skal være ventet til den ekstravagante festen.

Siden Sverige er tema for festen, har Petter og Gunhild gjort Choices hovedkvarter på Frogner til Pippi Langstrømpes “Villa Villekulla,” til ære for sine svenske gjester. Her skal det serveres svensk musikk, svensk mat, og svenske kulturelle innslag, med masse svensk inspirerte mennesker i gult og blått.

Mulig er Petter Stordalen en uspiselig klyse for mange, men tenk litt over hva som skal til å for lykkes så til de grader som det Petter har gjort. Han har bygd sitt hotell-imperium med to hender som luktet jordbær, det står det unektelig stor respekt av.

Kilde: Expressen.se

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
216 millioner kroner i Viking Lotto er ny rekord

En mann i 60 åra fra Tromsø prikket inn hovedpremien på uvirkelige 216.000.000 kroner i Viking Lotto. Det er ny...

Lukk